Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní jednotka žoldáků pod vedením válečného veterána Macka (Cuba Gooding Jr.) je najata agentkou CIA Elissou (Valerie Cruz) na záchrannou misi vědců pracujících na vykopávkách v pouštích Středního východu. Mack a jeho tým však brzy zjistí, že poušť skrývá strašlivé tajemství, které nemělo nikdy být odkryto. Tajemství, které ani není z této planety. (Suzie05)

(více)

Recenze (39)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Měl jsem chuť na nějakou tu nenáročnou blbost, u který člověk nemusí, pokud možno, vůbec přemejšlet a Devil´s Tomb tohle kritérium bezezbytku splňuje. Speciální jednotka, jejíž speciálnost mi zůstala skryta, podzemní komplex jak vystřiženej z něměckýho porna a už tolikrát ohraná predátorská zápletka, to všechno nechalo můj mozek na hoďku a půl pěkně vypnout. Jen nechápu Kubu Juniora, že má zapotřebí se upisovat takhle chatrnejm věcem a to samý platí o Rayi Winstonovi. Halt jméno Connery asi dokáže divy, protože se mi nechce věřit, že by na tom pánové byli zase tak špatně. 20% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Cuba Gooding Jr. se tento rok dostal do podzemí, ala Resident evil. Je doprovázen žoldáky, kterým již od prvopočátku filmu ani nechcete fandit. Arogantní, nevycvičení a neposlušný. Jejich šéf (Cuba) je zase nad věcí a má vše pod "kontrolou". Věc, kterou najdou není z této Planety, ale tváří se jako vyslanec Pekla. Je zde vidět pár vykrádaček z jiných filmů. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na podobnou zápletku jako ve filmu Resident Evil ale nakonec hodně velké zklamání, skoro žádná akce a když už se tam střílí tak je to natočený uplně odfláknutě. Béčkový herci v béčkovém filmu. Flashbacky se mi zdáli uplně přidavé aby naplnily aspon tu hodinu a půl ke konci už jsem ztrácel trpělivost a koukal jsem na čas kdy už to skonči. Kravina. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nedejte na známější jména herců. Devil's Tomb je totiž ukázkou toho, kam až podobná známá a dobrá jména mohou klesnout. Od Henryho Rolinse snad ani nelze očekávat něco lepšího, na druhou stranu, pro tohle ho snad i máme rádi, ale Gooding Jr. a Perlman snad jako by v tomto filmu byli omylem. Nemám rád vojenské jednotky v horrorech, vlastně nemám rád tzv. (naštěstí ne nijak rozjetý) military subžánr horroru a střelné zbraně mě v horrorech fakt prudí. Přesto z počátku Devil's Tomb vypadal na levné horrorové ultrabéčko i docela nadějně. Ta zápletka nevypadala špatně, její projevy nebyly překvapivě úplně hloupé, jenže nakonec celý film sežral sám sebe, skončil jako naprostá hloupá, nelogická a bezobsažná sračka u níž jsem posledních cca 20 minut pospával (přesto jsem přesvědčený, že mi neuniklo nic podstatného). Plusy? Taryn Manning. Stephanie Chaves-Jacobsen (na asiatku opravdu zvláštní jméno), mytologie zápletky, některé její projevy (ten chlápek, do nějž pořád stříleli a on ne a ne zemřít). Mínusy? V podstatě všechno ostatní a toho je mnohem více, včetně dost stupidního závěru (jak já je nesnáším). ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Asi tak. Byl sem na pivku s kámošema, dopil sem a šel sem domů. Pustil sem si v noci tenhle filmeček a nemyslel sem na nic jen se se díval a bavyl sem se, nad ničím sem neuvažoval a tak proto tenhle film považuju za B jako řemen. Chtělo by to, ale kvalitnější herecké výkony a scéna s vytržením ohrysku byla ehm tak trochu tupě udělaná. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo od listopadu 2007 do ledna 2008 v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama