Reklama

Reklama

Tarzan

  • Česko Tarzan - Král džungle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V tomto animovanom spracovaní známeho dobrodružného príbehu sa Tarzan a jeho priateľka Jane Porter stretávajú s najatými vojakmi, ktorých poslal majiteľ Greystoke Energies. Rodinná firma Tarzanových rodičov totiž po ich smrti pri leteckej katastrofe padla do rúk zákerného majiteľa, chystajúceho sa zničiť Tarzanov domov - nádhernú džungľu. Muž vychovaný opicami sa stáva jedinou nádejou pre jej záchranu. (Slunkoo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

VanTom 

všechny recenze uživatele

1. věc: Audiovizuální stránka je nádherná - animaci sice k dokonalosti pár kroků schází, ale prostředí džungle vypadá úplně jako živé (nebo jak z katalogu cestovky). 2. věc: Plochý přímočarý příběh variující základní (aktualizované) Tarzanovské schéma padlým meteoritem ze záhadné energie mne vůbec nebavil. Také byl určen vyloženě pro děti, i když dělal, že ne. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Německé produkci příliš nedůvěřuji a čekala jsem velkou slátaninu, nicméně jsem byla mile překvapená. Animovaná džungle sice solidně vykrádá "Avatar" (kouká se na ni rozhodně lépe než na podivně kreslené obličeje) a dějová linka s meteoritem mohla být klidně vynechána, jinak se ale jedná o neškodnou rodinnou podívanou, která rozhodně neurazí. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No, pro mě asi to nejhorší zpracování Tarzanova příběhu. Digi technologie by v roce 2013 mohla nabídnout hezčí zpracování, ne? Jasně, Němci by asi chtěli taky svého Tarzana, ale tohle se nepovedlo. Je tam pár pěkných momentů, ale to vše potápí opravdu až místy nechutná animace. Udělat z Tarzana už pomalu mimozemské sci-fit aky nebyl dobrej plán. Nevím. Víc věcí se mi nelíbilo než líbilo.... asi škoda... ale to dobré prostě chybí a vymýšlí se něco navíc, a to zase nefunguje.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ta divná animace mi nevadila, kdyby to bylo o Tarzanovi. Tohle ale byla neuvěřitelná směsice nesmyslů vršená na sebe po celých 90 minut. Paskvil, to je to slovo, hrozný dějový paskvil s meteoritem a potřísněný King Kongem a Avatarem. Ti dva magoři, uvedení jako scénáristé, by měli mít doživotně zakázáno prznit cokoliv ostatního ever. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Už nehoupám se na Liánkách" B) Animace jak od Matela... Mezi Jane a Tarzanem byl rozdíl jen v bloňdaté paruce. B) Ale záporná stránka (záporák) nakonec byla vykreslena dobře. Plus ta fantasy zápletka... no čekal jsem to horší, aspoň nedošlo na chameleona a šíleného lovce co by si rád přišpendlil Téčkovu prdýlku na zeď doma nad krbem. :). přežil jsem to... 55% ()

Galerie (65)

Související novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (více)

Tarzan parkourista

Tarzan parkourista

08.12.2008

Tak, a teď můžu napsat: Já vám to říkal. Když náš web poprvé informoval, že nový film o jódlujícím vládci džungle bude pro studio Warner Bros. režírovat Stephen Sommers, dodal jsem, že je nutné… (více)

Sommers režisérem Tarzana?

Sommers režisérem Tarzana?

03.09.2008

Studio Warner Bros. se už několik let pokouší vrátit legendárního hrdinu z románů E. R. Burroughse na plátna kin. Nějaký čas se o Tarzana živě zajímal Guillermo del Toro, ale ten už má momentálně… (více)

Freddy a Frankie plánují návrat

Freddy a Frankie plánují návrat

08.01.2008

Dnes potěšíme příznivce dvou slavných hororových ksichtů. Freddy Kruger a Frankensteinovo monstrum jsou sice i přes žánrovou příbuznost dva naprosto odlišné a vzdálené fenomény, ale v uplynulých… (více)

Reklama

Reklama