Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy neberte mladé stopařky - mohou být životu nebezpečné!  Pavel (M. Dadák) má smůlu na ženské a může si za to sám. Je neprůbojný a nesmělý. Žije víc ve své fantazii než ve světě. Jediné místo, kde se nebojí ženu oslovit je za volantem auta. A tak jezdí po kraji a bere stopařky. Tady je pánem situace - suverénní mladý muž s bohatou fantazií. Teď už jen zbývá si vybrat tu pravou. Jenže stopování nemusí být nebezpečné jen pro dívky na cestách, ale za zcela specifických okolností i pro ty, kteří je berou. A Pavel byl přece vždycky smolař... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ha! Zase další šašskočudlácký drakom? Bakalářským stylem ale s dvojnásobnou časovou stopou? A proč je to tak celé tak nepůvodní a otravné? A proč ze sebe všichni hrající dělají debily? A proč pražská čudlárna lezoucí před kameru neumí normálně mluvit? A proč... Jo chápu. Prostopičopádně. . . . Jedna hvězda tedy jen za to, že na tušašských televizích (k)análech vznikají daleko větší sračky, želbohu formou povětšinou v obdobném duchu a často se stejnými protagonisty... - - - - - (Poprvé viděno 30.10.2011 na >stopové jebničce< , hodnocení 327., komentář zde jako devětadvacátý - 30.10.2011) ()

Lish84 

všechny recenze uživatele

Svěží vánek v rámci současné české televizní tvorby. A přitom stačilo tak málo - být nápaditý. Vůbec slovo nápaditost se v souvislosti se Stopem musí skloňovat často. Ukazuje se už při umístění úvodních titulků ve vhodných částech obrazu. Pokračuje nápaditě se rozvíjející zápletkou, od které rozhodně nečekejte prázdné tlachání o životě mezi řidičem a stopařkou, ale zajímavě vymyšlený malý příběh, v jehož rámci má každý motiv svůj smysl. Někdo si holt příjemně vyhrál. To vše podpořeno příjemnými a zábavnými herci v hlavních i vedlejších rolích. Stop má nápad a vtip a to se cení. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Televizní počin, u kterého si až dokonce nemůžete být jistí, jestli jde o komedii nebo drama. Herci (snad i Matěj Dadák je hercem, protože z jeho projevu to není úplně jasné) si to jedou „ha ha ha ho ho ho“ - děj je jednou tam, jednou tam - ze závěrečné pointy docela zamrazí (snad jsem nic neprozradil) – a to, že nás celou cestou provází hudba Dalibora Jandy, tak k tomu nemám co říct. Líbí se mi přirovnání uživatele s nicknamem „francis“, že jde vlastně o historku……a to i s jeho dodatkem, že historka se musí umět vyprávět. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na televizní poměry příjemná komedie s prvky dramatu a místy drhnoucími dialogy. Kadeřnice, která hojně využívá jízdy stopem, nastoupí k nesmělému řidiči tramvaje, kterému se vození stopařek ve finále dvakrát nevyplatí. Několik povedených scén, nečekaná pointa a výkon Marthy Issové směle ženou historku syna Olgy Sommerové k nadprůměru. Škoda jen po celou dobu přehrávajícího divadelníka Matěje Dadáka!! 60%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Filmařsky docela zručné, ale scenáristicky či obsazením podivné. Např. (BACHA MOŽNÝ SPOILER) se nedozvíme, CO přesně vedlo hlavní hrdinku, že najednou ke konci změnila názor a zavolala na policii, zvláašť když viděla, o jakého ňoumu jde. Navíc Martha Issová i Matěj Dadák hrají, jako kdyby šlo o komedii, ne drama, které se z toho nakonec vyklube. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Liberci a okolí. (rakovnik)

Reklama

Reklama