foto

Simona Rybáková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Milada
Po strništi bos
2016 Případ pro lyžaře (TV film)
Případ pro malíře (TV film)
Rudý kapitán
2015 Americké dopisy (TV film)
Vybíjená
2014 Fair Play
Tři bratři
2011 Lidice
2010 Habermannův mlýn
Kuky se vrací
2009 Rytmus v patách (TV film)
2007 ...a bude hůř
Vratné lahve
1998 Postel
1996 Pasáž
1995
1993 Nahota na prodej
1992 Don Gio
1991 Corpus delicti
Kouř
1990 Pražákům, těm je hej
1988 Pražská 5
1987 Šašek a královna
1984 Všichni musí být v pyžamu
1980 To já ne, to on

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Kompas pro tatínka (E16)
A je to v kufru! (E15)
Konečně zase spolu (E14)
další epizody (16)
2009 Poste restante (TV seriál)
Poste restante (E07)
Zase doma (E06)
Přepadení (E05)
další epizody (7)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Poslední plavba (E10)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
další epizody (10)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Bohatá úroda (E02)
Dům u moře (E01)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Experiment (E04)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Pražská 5

TV pořady

2015 Český lev 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace