Reklama

Reklama

Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů

  • Česko Hannah Montana & Miley Cyrus: Koncert Best Of Both Worlds (více)

VOD (1)

Patnáctiletá hvězda Miley Cyrusová a její blonďaté rockové alter ego Hannah Montana, jež jsou zbožňovanými idoly mladé generace, nabídnou divákům velkolepou show v americkém hudebním filmu natočeném při koncertní šňůře po 69 městech.  Fanoušci mají možnost vidět svou oblíbenou zpěvačku, autorku písní a herečku Miley Cyrusovou v americkém hudebním filmu, který byl natočen v průběhu její koncertní šňůry po 69 městech. Patnáctiletá populární hvězda a její blonďaté rockové alter ego Hannah Montana, jež se staly mediální senzací a zbožňovanými idoly mladé generace, nabídnou divákům velkolepou show plnou tance, pyrotechnických kouzel a imaginace, a také speciální hosty. Jsou to Jonas Brothers, jejichž hvězda rychle stoupá. Režii má Bruce Hendricks. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Koncert Miley Cyrus alias Hannah Montana sa nesie v duchu nezáveznej pohody, chytľavých pesničiek a hlavne skvelej tanečnej choreografie a atmosféry, ktorá mi naozaj rozprúdila krv v žilách. prestrihy pred veľkým koncertom, anketa o najoblúbenejšiu pieseň, zákulisie, pád, učenie pesničky, súťaž o lístky spestrujú atmosféru okolo fenoménu hannah montana a aj keď sa nájde veľa miest kde som na naozaj hanbil, pretože publikum väčšinou pozostávalo z dievčat od 5 do 16 rokov, ku koncu mi to nevadilo. Kameru môžem len a len pochváliť, pretože jej nálety vyslovene stáli za tým, že som si miestami pripadal ako na koncerte a tiež Hendricskova réžia a Ortegova choreografia, ktorý mi priniesla nezabudnuteľný zážitok. Miley mám veľmi rád, pretože jej svojský štýl, má dokáže rozosmiať a jej pesničky ma dáko chytajú aj keď si uvedomujem že je to naivné popové dievčatko nejako sa neviem ubrániť pocitu ľahostajnosti voči tomuto faktu. jednoducho sa mi to páči a hotovo. Veľmi príjemná atmosféra aj koncert. Jedinú chybu čo by som tomu našiel su The Jonas Brothers, ktorý tu hostujú a ja mám predsa len radšej alebo som aspoň tolerantnejší k naivným dievčatám ako k naivným chlapcom, našťasie to zachránili pesničkou od Busted - year 3000, ktorá je vlaste jediná počuvateľná od tejto skupiny a chalani ju zahrali s patričným entuziazmom. Miley Cyrus and hannah montana rules forever ()

fars 

všechny recenze uživatele

Nj, jen se neposerte s tema odpadama. Nemelo by se nahodou hodnotit s ohledem na zanr, a cilovou skupinu? Protoze v tomhle ohledu to proste funguje dokonale. Jak vidim, drtiva vetsina zde hodnoti stylem -z toho jsem uz vyrostl -> odpad! Nasrat, tenhle typ hodnoceni je pokrytecky a k nicemu. Jasne ze to neni vec, co bych osobne vyhledaval (nahodne jsem to videl v tv, a to jeste ne cele), ale znovu pripominam: je to cilene primarne pro mladez kolem 12-14 let, a evidentne to funguje. Ja sam v tech letech bych na tom uletel jak svina (sam jsem tou dobou ujizdel na klipu Baby on more time od Britney Spears), takze dat koncertu Hannah Montane odpad, i kdyz (priznejte si to) to vetsina z vas ani nevidela, je obracene pozerstvi. A jelikoz se na obracene pozerstvi nehraje, tak to je proste jenom pozerstvi. Jo, dam tomu odpad, abych dal najevo, jak jsem dospely... Gratuluji. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

K tomuhle davovému lynčování se s dovolením nepřipojím. Je strašně snadné říct, že neschvalujete šílenství kolem téhle pseudohvězdičky, a že seriál je hovadina. A možná to i bude pravda. Ale to neznamená automaticky, že tenhle koncert/dokument můžeme šmahem odsoudit. Kupa nezávadného průměrného popíku a záběrů ze zákulisí si prostě míň než dvě hvězdy nezaslouží, a na truc proti odpaďákům přidám i třetí :) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Miley Cyrus zpívá, tančí, komentuje všechno možné - a všudypřítomná averze ji chce zabít. To, že někdo nemá rád samotný seriál nebo rozjásaný repertoár, se pochopit docela reálně dá, ale vztekat se tu do ruda u hudebního koncertu a zatracovat všechno od amerických seriálů po příjemnou poprockovou hudbu? To chce klid, vážení. Já si většinu songů téhle milé hvězdičky rád poslechnu a věřte mi, že kdyby dokument ukazoval jenom koncert, na který by navíc omylem nezabloudili otravní Jonasové, šlo by o víc než fajn podívanou. ()

IvcaSammet odpad!

všechny recenze uživatele

BLONĎATÉ ROCKOVÉ ALTER EGO?!?!?! Bože, prosím, ať je to vtip!!!!! K tomuto příšernému kousku jsem se dostala jen náhodou a to když jsem soutěžila o DVD Zohan - Krycí jméno kadeřník, ale bohužel jsem vyhrála tuhle ... Ehm, ne, nebudu zbytečně plýtvat takovými slovy na něco takového ... Docela smutné nazývat playback živým záznamem z koncertu ... Jsem hodně ráda, že jsem se toho DVD zbavila tak brzo ... A ne, neměla jsem na to se dodívat až do konce ... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o nejvýdělečnější film, který byl vydán během víkendu Super Bowlu. O tomto víkendu vydělal 29 milionů amerických dolarů a tím překonal do té doby nejúspěšnější film Na lince je vrah (2006), který si dokázal přijít na 21,6 milionů. (Cheeker)
  • Jedná se o vůbec první vystoupení, na kterém Miley Cyrus vystupuje nejen jako své alter ego Hannah Montana, ale také pod vlastním jménem. (Olík)

Reklama

Reklama