Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybělo úplně všechno. Ať už to byl zcela chatrný scénář, naprosto nevýrazné postavy, herecké výkony a konec konců i triky, jako například několik hodin padajicí sníh, který i když byla zima nebyl nikde po zemi vidět, tenhle film prostě úplně naprosto přesvědčivě ukazoval jak to dopadne, když chcete točit apokalsu za málo peněz. Bylo to prostě 92 minut zoufalé nudy. ()

R.A.D.E.K odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná pseudohypotéza o konci světa v roce 2012 by si zasloužila hodnocení odpad!, ale na premiéru si bude muset počkat... samotný film nám jako téměř všechny katastrofické filmy nabízí pohled na Londýn v plamenech a rozpadající se Jeruzalém, škoda chybějícího NY a Paříže, vznikla by ještě větší blbost. Samotný hloupý, nedotažený a špatně natočený příběh vše korunuje. ()

Reklama

Maty85 

všechny recenze uživatele

Zase a zase :velmi slušnej námět, na kterej se dá udělat super film, ale v tomdle případě zpracování stálo za nic. Mi to spíš připomínalo dokumentární film než Akční / Dobrodružný jak je to napsáno u popisku filmu :-)) Na to, že to je video film by to mohli být klidně i slušné 2*, ale vzhledem k tomu že veškerá akce se z filmu jaksi taksi vytratila,napětí není žádný a herecký výkony bídný, tak víc jak 1* to nemůže nikdy dostat... ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento dilm je fakt odpad, zhlédnout jej podruhé....to nikdy. Film nám ukázal, že bez kříže a modliteb si nemohu na tomto světě ani prdnout. Jan Pavel II se musí v hrobě otáčet!!!. A efekty, jako když už padá sníh, tak má padat snad i na herce, na zem a věci kolem, a ne jen před kamerou. A scénař katastrofa, jako kdyby se bavili děti na základce...Společnost The Asylum už nikdy více si z nás nedělejte blázny, už stačilo:-) ()

lada32 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se mi povedla záměna s 2012 od Emmericha a jak tady mnozí píší,fakt jsem něco takového už dlouho neviděl.40 % se odehrává v kabině čehokoliv,30% někam jdou a zbytek vedou řeči o bohu.Já blbec jsem si už začal namlouvat,že vidím možná nějaké netradiční pojetí,takové vybočení z mainstreamu,které bude nanejvýš zaplaceno Emmerichovým zákazem točit..Když už nic aspoň jsem se pobavil vašimi komentáři,komentáře sraček jsou vždy nejzábavnější. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama