Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

lada32 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se mi povedla záměna s 2012 od Emmericha a jak tady mnozí píší,fakt jsem něco takového už dlouho neviděl.40 % se odehrává v kabině čehokoliv,30% někam jdou a zbytek vedou řeči o bohu.Já blbec jsem si už začal namlouvat,že vidím možná nějaké netradiční pojetí,takové vybočení z mainstreamu,které bude nanejvýš zaplaceno Emmerichovým zákazem točit..Když už nic aspoň jsem se pobavil vašimi komentáři,komentáře sraček jsou vždy nejzábavnější. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli něco opravdu nesnáším, tak to jsou katastrofické filmy. Většina z nich je naprosto o ničem. Pouze se nás snaží vystrašit banda neznámých herců, kteří vřeští o sto šest. Zajímavé téma se v tomto případě dalo využít, ale všichni se na to vybodli, smíchali tam pár klišé a hurá s tim na video. Není to první ani poslední případ. Bohužel. ()

Reklama

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Bffff. Ani nevim, jak vystižně vyjádřit to, jak na mě tenhle film zapůsobil a co ve mě zanechal. Prostě se musim pořád smát, ač k tomu mam ještě husí kůži. :). Dialogy plné morálního ponaučení a náboženské agitky vyvolávájí úsměv na tváři a vlhko ve spoďárech, pač tohle je vážně moc. Nepochopil jsem vůbec nic, co minuta, to nějaká perla, ať už ve formě brilantní úvahy nějakého prostého občana, duchaplného dialogu nebo vědecké fikce, kterou by i Verne záviděl. Tohle si ještě musim nechat projít hlavou, ale těžko si vybavim něco zábavněji horšího než je toto. Odpad!!!! Roku. Neuvěřitělné. Konec, jdu se přebalit. ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento dilm je fakt odpad, zhlédnout jej podruhé....to nikdy. Film nám ukázal, že bez kříže a modliteb si nemohu na tomto světě ani prdnout. Jan Pavel II se musí v hrobě otáčet!!!. A efekty, jako když už padá sníh, tak má padat snad i na herce, na zem a věci kolem, a ne jen před kamerou. A scénař katastrofa, jako kdyby se bavili děti na základce...Společnost The Asylum už nikdy více si z nás nedělejte blázny, už stačilo:-) ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Možné, spirituálne pokračovanie asylumáckeho ( feat. Faith Films ) snímku APOKALYPSA. Film sa tak strašne berie vážne ( veď predsa len ide o propagáciu cirkvi ), až som si myslel, či som náhodou na začiatku neprepásol titulok ´´podľa skutočných udalostí´´. Hnoj, ktorý možno púšťajú fanatikom v kostoloch, aby sa nepovedalo, že náboženská obec ignoruje pohyblivé obrázky. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama