Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nicim vynimocny horor od rezisera Gideon Raffa o hororovej ceste vlakom, pocas ktorej skupinke studentov bude odobrata vacsina telesnych organov pre obchod s tymito organmi. Hlavna herecka Thora Birch sa sice snazi, ale viac ako priemerne herecke schopnosti zo seba nevyda, zvysok hercov sa vacsinou trapi. Ako zaujimavost mozno uviest fakt, ze tu hral Ivan Barnev /Obsluhoval Jsem Anglickeho Krale/. Aspon ze Vlak do pekel mal aku-taku strasidelnu atmosferu a efektivne vyvrazdovacky. 68 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Nic nového, příběh trochu nelogický, chování postav ne zcela normální. Postavy v podstatě nepříjemné a nesympatické. Potěšilo tak akorát objevení se Ivana Barneva, kterého známe z hlavní role v Obsluhoval jsem anglického krále, v poměrně povedené roli vyšinutce a jo, Thora Birch nehraje špatně, jen je ji snad pro tenhle film škoda. Skony jednotlivých postav se mnou nic nedělaly, bylo mi tak nějak jedno kdo kdy kde a jak zhebne. Což je u podobných filmů asi dost průser, nemyslíte? Ke konci jsem u toho usnul, film vracel zpátky a zjistil, že jsem o nic závratného nepřišel. A speciálně pro Sola: jakožto bývalý posunovač mohu i z vlastních zkušeností prohlásit, že za určitých podmínek jeden jediný člověk dokáže roztlačit i více vozů, než ten jeden zde ve filmu. Ale samozřejmě ne v té situaci, v jaké se to stalo ve filmu, tam je to opravdu nelogické (utržený/odpojený vagón od vlaku je automaticky zabrzděný, musel by ho nejdříve odbrzdit a pak ho na rovince nebo z mírného kopečka roztlačíš klidně i ty). ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Místy na mě šlo spaní. Je to hrozně nudný film s dost nepravděpodobným scénářem. Američané přišli s hororem, který shodí další evropský stát. Tentokrát Ukrajinu. Myslím, že jsem dokonce pár vražd zaspal, protože umírající nekřičeli dostatečně hlasitě. Jen tak dodatkem bych dodal, že takhle ošklivou hlavní hrdinku už jsem v hororu neviděl docela dlouho. Celý film považuji za nedomyšlený a odfláknutý. Totálně jsem zde postrádal jakýkoliv náznak atomosféry. Navíc je zde plno zvláštních zvratů. Mně se to prostě nelíbilo, a to tak že vůbec. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Peňazí nemali veľa, tak ich väčšinu dali na brutálne scény. Rozumný krok. Bohužiaľ si to odniesol zbytok filmu. Herci ani príbeh už žiadnu dieru do sveta neurobili. To že sa na tento film dala nalákať Thora Birch, je škoda. Americkú krásu človek natočí raz za život a vo väčšine prípadov z tým aj celý život musí vystačiť. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Začnu trochu zeširoka. Exploiťáky coby hororový subžánr mě nebaví. Nevidím totiž nic zajímavého na tom sledovat, jak někdo někoho zaživa řeže. Tyhle scény mě prostě neberou, byť uznávám, že pohled na cizí neštěstí může být báječný relax. :-) Většinou se těmto filmům cíleně vyhýbám, ale tentokráte jsem udělal výjimku... První polovina filmu je klasická řezničina, u které jsem poklimbával, ve druhé polovině nabere film malinko jiný směr a přestože je příběh poněkud nelogický a ke konci VELMI nereálný, nakonec mohu říct, že to nebyla zase taková ztrátu času. Hlavní roli si střihla sympatická Thora Birch, která si některé akční pasáže očividně užívá. Její závěrečná bitka se sto padesáti kilovým pořízkem je ale k smíchu (týpek dá křehoučké dívčině tři rány pěstí, což by nerozchodil ani Kličko, ta se ale oklepe a ve finále mu nakope prdel – tahle scéna mě vážně pobavila :-)). Přesto mě film docela mile překvapil, pač jsem čekal daleko větší krávovinu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama