Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strýc je mrtev...dědictví nalezeno!
Na kopcích kolem Marseille Gomez pozvedne zbraň proti Tavarezovi a donutí ho vykopat si vlastní hrob. Když se Tavarez pokusí o útěk, Gomez ho bez zaváhání zastřelí. Ale jak se s tím vyrovnají oba rodiče? (oficiální text distributora)

Recenze (12)

predators 

všechny recenze uživatele

Hrozný scénář, nevýrazná hudba a příšerně odfláknuté přestřelky a vlastně celá akce vůbec. Snaha o občasný vtípek je znát, ale je k ničemu, když se nevyužije a ještě teď nechápu, o co vlastně v tomto filmu šlo. Zajímavosti: Ještě debilnější než je tento film, je oficiální text distributora. :-) 10% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na první díl, Goméz a Tavarés se dalo docela dobře koukat. Možná hlavně tím, že měl dobré akční scény a v tomto filmu jako by se po nich slehla zem. I příběh je trošičku padlý přes hlavu, když začíná tím jak Gomez střílí po svém parťákovi. Dokáže se to nakonec vysvětlit, ale nikdy se mu to neodepře. Tento film prostě vůbec být nemusel. Je nudný, nezábavný a hlavně už vůbec ne akční, což byly hlavní stanoviska toho filmu předešlého. Tady jakoby se všecko obrátilo proti tvůrcům. Francouzský Starsky a Hutch už není tak originální jako byl v prvním díle. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neakční nudná blbost ve které byste nenašly dobrou akční scénu ani kdybyste se zbláznili. A nesympatická hlavní dvojice jenom nasazuje korunu celkové nepovedenosti filmu. Ruce pryč. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Gilles Paquet-Brenner a Renaud Bendavid. Kamera : Denis Rouden. Hudba : David Moreau. Tohle mě hodně zklamalo. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak to som vymenil 60 priemerných koruniek za 109 priemerných minút. Žiadna sláva, ani tie koruny a ani tie minúty. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Béčkovej akčňák, kterému chybí spousta věcí na dobrej film, ale dvojice hlavních hrdinů to aspoň trošku oživuje. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Na jedničku rozhodně nemá, ale takovéhle nízké hodnocení si taky nezaslouží! Je to lepší průměr to se musí nechat, ikdyž odpadli akční scény a je to o něco příběhově slabší, tak si stále drží trend pobavit, ukázat trochu akce a celkově zas tak nenudit! Začátek nás hned hodí, jak Gomez střelí Taváreze, ale pak je vše vysvětleno, na konci mu to navíc Tavarez oplatí. Vše se točí kvůli dědictví Tavarezova otce, který je ve vězení a musí ho dostat ven a společně najít arch a drahý kámen! Bohyně filmu: Noemie Lenoir! 60% ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu mi chybí více akčních scén (ve srovnání s předešlým dílem jich bylo opravdu málo), hrozný scénář, hudba, film naprosto k ničemu. Jediné co ho zachránilo bylo to, že jsem se aspoň občas trochu zasmál jinak nic víc, ale na odpad to není takže 29% ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí hrdinové, nedostatek humoru i pudu sebezáchovy dělají z rádoby drsné podívané ukřičenou frašku. (Ci 06/2008) ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Pěkná blbost,naštěstí jsem to hodně brzo přestal brát vážně a nakonec jsem se dodíval do konce,ale podruhé už bych to nedal!Trapné přestřelky,hodně divní protivníci hlavních představitelů,nemastné,neslané,nepovedené!!! ()

Reklama

Reklama