Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškoláci naleznou na vrakovišti zastřeleného spolužáka. Proč musel tento dobrosrdečný kluk zemřít? Má v tom prsty taxikářská mafie, která před lety zavraždila jeho otce a které byl v patách? Nebo se řešení nachází uvnitř policejní školy, kde slabé kusy zažívají každodenní šikanu a kde všichni umí střílet? (TV Nova)

Recenze (11)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminálka Čert. Anebo rovnou Peklo. Tak si od těch povrchních kriminálních hříček, které vznikají v trávícím ústrojí svých autorů, nadále neodpočineme. Policejní tým neomylně do hodiny vyřeší každý případ. Jak někdo může pravidelně sledovat už tohle stupidní a monotónní pojednání, bez jakékoliv kreativity. To je těžká psychárna. Ještě  jsou to tak nezajímavě podané případy s absolutně nezajímavým policejním týmem. Proč se pořád do každého  kriminalistického týmu musí cpát žena. Vždyť ve skutečnosti se na kriminálce ani žádné ženy nevyskytují, když tak jen pouhé minimum. A teď k policistům, respektive k jejich obsazení. Kvůli Davidovi Švehlíkovi bych to vypnul do pěti vteřin. Rozumět mu není, je ohavný a prostě neumí  hrát. Nejhorší  český  herec současnosti. Zbytek je také těžce  nezajímavý, a co hůř, role policejních vyšetřovatelů jim vůbec nevěřím. Marek Taclík je kvalita, ale bere každou hovadinu.Tenhle případ stál za to svou idiocií. Od počátku se dá vydedukovat, no, tenhle výraz v hloupé kriminálce bych raději ani nepoužíval, jak se to s celým zabitím mladíka na vrakovišti má. A teď si přisadím i k té výjimečně nevzrušivé hudbě, vhodné tak na procházku se psem. Celá tahle epizoda byla směšná a uboze zmatlaná. 0/10 ()

FilmMag2000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem dal Andělům ještě jednu šanci a zřejmě to byla chyba. Tohle mělo být co? Od začátku, bohužel, všem, krom vyšetřovacímu týmu, dojde kdo je pachatel. Téma příběhu docela zásadní, finale je nelogické, ovšem co excelentně dominuje celou dobu, je jen další tragické trápení české kriminálky. K hereckým výkonům se snad nemá cenu ani vyjadřovat, vypadá to, že hrají jen z povinnosti a o co hůř, nějak mi nejde uvěřit, že jsou Policajti ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezky natočené, slušně zahrané. Ale od začátku až do konce příliš silný důraz na směřování k motivu činu,  a to šikany. V důsledku mi nebylo líto ani oběti, natož pachatele. Vlastně všichni nesli svůj díl viny. Navíc mi chybí vtip a nadhled předchozích dílů seriálu. Langmajer opět nevyužitý a šéf k ničemu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl překvapivě skvělý. po velmi mdlém rozjezdu Se oblíbená detektivní čtveřice, Taclík, Novotný, Švehlík a Dvořáková zase vytáhli. Dílu nechybělo napětí (byť pachatel byl jasný téměř od začátku), drama a hlubší podtext. Za mne spokojenost. Jen ten Langmajer je tam pořád tak nějak do počtu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ vraždy studenta policejní školy sice nebyl žádný brilantní případ, ale jinak to fungovalo lépe než bych dle prvního dílu čekal - Švehlík supr, Langmajer příjemný druhý housle, výkony mladých překvapivě solidní , dokonce jako kráska česká dvojnice  Scarlett Johansson (nar. 1984)- Tereza Hájková, ale jestli si někdo ukradl z malé role nejvíc prostoru, tak to byl v roli ředitele školy Robert Jašków (nar. 1969). Kdyby mi to nebylo blbý, tak bych dal i čtyři hvězdy, takhle by to i mohlo fungovat směrem k  Případům 1. oddělení (2014) od Specialistů (2017). ()

Galerie (122)

Reklama

Reklama