Reklama

Reklama

Indiskrétní příběh

Trailer

Obsahy(1)

Půvabná Anna Kalman je dobře situovaná mladá žena, úspěšná divadelní herečka. Žije v londýnském luxusním nájemním domě i se svým služebnictvem a stále častěji odmítá nabídky své sestry, která by jí ráda dohodila nějakého toho ženicha. Až jednou se ve dveřích objeví jakýsi Philip Adams - významný finanční expert a diplomat žijící v Paříži, který přicestoval do Londýna na pozvání Annina švagra, též diplomata. Mezi Annou a Philipem dochází k milostnému vzplanutí, kterému se však zpočátku oba brání. Philip je totiž nešťastně ženatý a jeho americká manželka se s ním odmítá dát rozvést. Každý z nás však může skrývat nějaké to tajemství a je jen otázkou času, než se pravda dostane na povrch. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Celý Londýn leží u nohou herečky Anny Kalman (Ingrid Bergman). Ve všech láskách se však zatím jen zklamala. Až v americkém diplomatu Philipu Adamsovi (Cary Grant) vidí muže svého srdce. Avšak Adams je ženat - alespoň to tvrdí... Přitažlivé především oběma věčnými hvězdami filmového plátna. Láskyplné bujení mezi Cary Grantem a Ingrid Bergman zklamat prostě nemůže! ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Jemný a elegantní film s dvěma zářivými hollywoodskými hvězdami a povinná filmová četba pro jejich fanoušky. To, že to Carymu Grantovi s Ingrid Bergmann dohromady náramně sluší jsme věděli už předtím, ale v tomto případě jsou to právě oni dva, kteří této romanci bez hlubšího podtextu dodávají ten správný náboj a jejich vzájemná jiskřivá chemie rozhýbává i pomalejší první polovinu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Indiscreet je jeden z najtypickejších predstaviteľov únikového klasického hollywoodu. Bol určený pre ľudí, ktorí mali priemerný život a chceli si za cenu vstupenky kúpiť dve hodiny ilúzie, ktorú nemôžu prežiť nikde inde, ako v kine. Čiže film nie je žiadne umenie, je to čistý kalkul, ktorý má ale v rukách dvoch hypersympatických hercov, ktorých by ste chceli mať za susedov ako manželov. Grant kupuje svojej drahej drahé darčeky, posiela obrovské kytice ruží, chodia stále do divadla, vyzerajú stále úžasne....podobný vip film, ako Filadelfský príbeh, avšak ten mal prepracovanejší scenár. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Indiscreet mě přesvědčilo, že i s malým kašpárkem se dá hrát divadlo. Tím nemířím ke Carymu Grantovi, který je jako vždycky úžasný (obzvlášť, když se věnuje skotským reelům). Řeč je o absenci zápletky, kterou nahradily vtipné a jiskrné dialogy, které dají upomenout na starší (a nepřekonatelné) screwball komedie jako je Jeho dívka pátek nebo Leopardí žena. Špička to není, ale pozdní Grant je stále v dobré formě. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

MARGARET. THE WOMAN LOVES THE TELEPHONE. WHAT WOULD SHE HAVE DONE ONE HUNDRED YEARS AGO? PROBABLY HAVE SENT CARRIER PIGEONS. THE SKIES WOULD HAVE BEEN BLACK WITH THEM. Slabá limonáda s nosatou švédkou Ingrid Bergman a švihákem z deštivé Anglie Cary Grantem. Mno ve zkratce. Vůbec se nedivím, že se nechtěl ženit. Vždyť z Ingrid se stala sukuba během 2 vteřin. 2 VTEŘIN! To je rychlejší než akcelerace Lamborghini Aventador LP700-4 z 0 na 100km/h, který mě dnes předjelo. Svět patří mužům. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Po filmu Pověstný muž (1946) se jedná již o druhý snímek, kde jsou Ingrid Bergman a Cary Grant po svém boku. (Kamiiik)
  • Snímek byl inspirován hrou „Kind Sir“ od Normana Krasna. (Kamiiik)
  • Když měli cenzoři problém s postelovou scénou s Ingrid Bergman a Cary Grantem, vyřešil to režisér Stanley Donen tak, že rozdělil obrazovku a ukázal obě hvězdy sice jeden vedle druhého v posteli, ale s jasně viditelnou hranicí mezi nimi. (Kulmon)

Reklama

Reklama