Reklama

Reklama

Dylan Moran: Monster

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam predstavenia írskeho komika Dylana Morana v Dubline. Zabávač preslávený najmä úlohou kníhkupca v seriáli BLACK BOOKS vedie nepretržitý monológ o všetkých možných aspektoch života v modernej spoločnosti - drogy, ľudský potenciál, technika, hotelové izby, rôzne účinky rôznych druhov alkoholu, deti, výchova, hudba, politika, lži, spolubývajúci, televízne spravodajstvo, Francúzi, náboženstvá, homosexuáli, Ježiš, dômyselnosť designu mužských genitálií, dialekty a dokonca aj fenomén známy ako "írske vlasy". (tomashrabek)

(více)

Recenze (160)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Nemám rád dokonce ani bankomaty. Vždyť víte, ty krámy, do kterých v jednu ráno ťukáte, snažíte se soustředit a ono se vás to pořád na něco ptá. -Jste spokojený s vaší hypotékou?- Co já vím?! Nejsem si jistej dokonce ani tímhle párkem v rohlíku. -Chcete si zkontrolovat váš účet?- Co seš, moje matka?! Kde je tlačítko s obrázkem půllitra?" Jestli jste si doteď mysleli, že Dylan Moran svojí pravděpodobně nejslavnější roli opileckého, cynického a vůbec asociálního knihkupce Bernarda Blacka z výtečného seriálu Black Books jenom hraje... tak jste úplně vedle :-) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mne opět něco potěšilo a taky posunulo. Málokdy se poštěstí, že se člověku vloudí do života nová věc, "svěží jak řeka", která mu prostě dodá energii. Konečně zase vím, že nejsem takovej magor, že jsou i jíní lidi co to vidí stejně, a že svět ještě není tak v prdeli, když se umíme sami sobě smát. Dylan Moran mi zvedl náladu už v Black books a tohle je jen logickým vyústěním jeho celkového postoji k životu. Je to prostě parádní a já mám z toho radost.100% ()

Reklama

Vironey 

všechny recenze uživatele

Vystoupení Dylana Morana mě vždycky zaručeně vytáhnou z nudy či špatné nálady. Jeho humor je prostě neskutečný - přirozený, samozřejmý, cynický, roztomilý, sarkastický, uličnický, ujetý, hluboce lidský, úžasně lehký a přitom nikdy povrchní. Nevím, jestli to dělá ten merlot, který si vždycky k projekci dám, ale nic tak úžasně osvěžujícího snad ani neexistuje (když nepočítám Like, Totally a What It Is). ;) ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšia stand up comedy aku som mal tú česť vidieť. Moran je proste frajer a odkedy vstúpi na javisko, tak spusti ako z rotačného guľometu salvu jedného vtipu za druhým, sarkazmu, ironických poznámok a plynule prechádza a rozoberie vo svojom monologu temy ako náboženstvo, rap (Fatboy Slim si to krásne zlizol), život, spravodajstvo, cez mužské genitálie až po rozdiely medzi mužmi a ženami... Občas síce človek nepochytí "vo co go", ale aj tak sa nejde nesmiať, pretože Dylan Moran má v sebe Bernarda Blacka proste v krvi a pri pohľade na neho občas naozaj nejde o to, čo hovorí, ale hlavné je, že proste huláka a má pri tom prilepenú cigaretu na spodnej pere a v ruke pohár vína ()

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vystoupení co jsem kdy viděl! Cynické, zvrhlé a absurdní. Moran vypadá jak po prochlastané noci někde v irském pajzlu a s touto "příchutí" vede hodinu a půl dlouhý monolog u kterého jsem se celou dobu řezal smíchy. Moranův humor ale není pro všechny dostatečně stravitelný, ovšem kdo si ho zamiluje jako já bude se skvěle bavit. 95% ()

Zajímavosti (2)

  • Všechna Moranova představení jsou doprovázena projekcí jeho kreseb. (TheJoker)
  • Turné bylo v novinách The Times popsáno jako „mistrovská třída komického charisma - přebíhání od tématu k tématu ve zdánlivě spontánním stylu, ale vlastně pevně organizovaném". (TheJoker)

Reklama

Reklama