foto

Chris Bauer

  • nar. 28.10.1966 (50 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
Temps
Wolves
2015 Wrestling Isn't Wrestling
Země zítřka
2010 Konspirátor
2008 Kytara
2007 Neal Cassady
2006 Bernard a Doris
Vlajky našich otců
2005 Exonerated, The (TV film)
Naši otcové (TV film)
Ta známá Bettie Page
Zlomené květiny
2002 Anatomy of a Breakup
Angels Crest
Brouk
2001 Story of Calvin Stoller, Last Abstract Expressionist, The
Taking Back Our Town (TV film)
61* (TV film)
2000 The Photographer
Věznice
Všechny moje lásky
1999 Bezva polda
Cradle Will Rock
Ponorka Hunley (TV film)
Sladký ničema
8 MM
1998 Vášeň a zrada
1997 Ďáblův advokát
Jen blázni spěchají
Láska na jednu noc
Otisky prstů
Pozor na Harryho
Sněhurka - Příběh hrůzy
Tváří v tvář

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Conspiracy Theories (S01E07)
Marcia, Marcia, Marcia (S01E06)
100% Not Guilty (S01E04)
další epizody (5)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Zemřít pro lásku (S07E09)
O krok blíž (S07E08)
další epizody (10)
2013 Jak prosté (TV seriál)
On the Line (S02E09)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
další epizody (10)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Soumrak (S05E11)
Vše je pryč (S05E10)
další epizody (12)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
další epizody (12)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Čerstvá krev (S03E11)
Všechno je zlomené (S03E09)
další epizody (11)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezmozek (S01E12)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Šílenství (S02E11)
Přede mnou nový svět (S02E10)
další epizody (11)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Co se dá dělat v New Yorku, když si myslíte, že jste mrtví (E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
další epizody (11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Bod zlomu (S04E11)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Rychlost (S04E03)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
Smith (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Sounds Like (S02E04)
2005 Tilt (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál) - a.z.
Úkol splněn (S03E12) - a.z.
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2008 True Blood-Lines: A New Type (TV film)
Weltrevolution - Drahdiwaberl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace