foto

Michael Gaston

  • nar. 5.11.1962 (57 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Mouthful of Air
Spravedlnost podle Spensera
2019 Togo
2018 The Land of Steady Habits
2017 Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
Zoufalství a naděje
2016 The Interestings (TV film)
2015 Broad Squad (TV film)
Most špiónů
2010 Počátek
2009 Hurricane Season
Last of the Ninth (TV film)
U.S. Attorney (TV film)
2008 Home
Labyrint lží
Sugar
W.
2006 Champions
Zabijáci osamělých srdcí
2005 Hranice života
Runaway
Ta známá Bettie Page
2004 Mind the Gap
2002 Daleko do nebe
Těžký zločin
2000 Cora Unashamed (TV film)
Dotek zla
Třináct dní
1999 Dvojí obvinění
Nathan Dixon (TV film)
Wayward Son
1997 Země policajtů
1996 Výkupné
Čarodějky ze Salemu
1995 Nebezpečná síť
Náhlá smrt
1994 Amateur
1993 Svatební hostina

TV seriály

2020 The Expecting (TV seriál)
Power (TV seriál)
He Always Wins (S06E12)
2019 The Code (TV seriál)
Blowed Up (E01)
Treadstone (TV seriál)
The Hades Awakening (E06)
The Kentucky Contract (E04)
The Berlin Proposal (E03)
další epizody (5)
Strange Angel (TV seriál)
The Wheel of Fortune (S02E04)
The Lovers (S02E03)
The Magus (S02E02)
další epizody (4)
Power (TV seriál)
No One Can Stop Me (S06E10)
2018 Strange Angel (TV seriál)
The Sacrificial Dance (S01E10)
Sacrament of the Ancestors (S01E09)
Evocation of the Elders (S01E08)
další epizody (8)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
The Boy (S01E07)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Baku (S03E09)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
další epizody (9)
2017 Paní ministryně (TV seriál)
The Essentials (S04E03)
News Cycle (S04E01)
Power (TV seriál)
Don't Thank Me (S04E05)
We're in This Together (S04E04)
The Kind of Man You Are (S04E03)
další epizody (4)
Pozůstalí (TV seriál)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
Kniha Kevinova (S03E01)
2016 BrainDead (TV seriál)
Taking on Water: How Leaks in D.C. Are Discovered and Patched (E09)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Nepřítel (S01E04)
První den (S01E02)
Mrtvý bod (TV seriál)
Trénink obrany (S01E19)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Escalation (S02E04)
Murder in the First (TV seriál)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Daddy Dearest (S03E08)
Let's Make a Deal (S03E07)
další epizody (7)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Agent v šachtě (S11E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Catfishing Teacher (S17E10)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Probuzení (S01E10)
Psinec Ahswell Creek (S01E09)
Zaříznout řezníky (S01E08)
další epizody (6)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Truth (S01E07)
Three Monkeys (S01E06)
The New Normal (S01E05)
Stoupenci zla (TV seriál)
Shledání (S03E06)
Lovci zločinců (TV seriál)
Restart (S04E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zprávy, které stojí za kliknutí (S06E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Špinavé vítězství (S06E19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Poslední hodina (S06E16)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Prison Ball (S02E06)
Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Cairo (S01E08)
další epizody (10)
Vražedná práva (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Pan Culpeper (S01E06)
Jak dlouhá věčnost (S01E04)
O hlupácích a králích (S01E03)
další epizody (5)
Jak prosté (TV seriál)
Paint It Black (S02E22)
Dobrá manželka (TV seriál)
Trust Issues (S06E02)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
The Pointy End of the Spear (E12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Muž s plánem (S06E07)
Ve dveřích, část 2 (S06E02)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Cinderella Liberty (E09)
Voluntold (E04)
Eight Bells (E03)
Vzpomínky (TV seriál)
The Man in the Woods (S01E22)
Endgame (S01E21)
You Are Here (S01E20)
další epizody (11)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Spirited Away (S01E11)
Trajectories (S01E10)
Golden Bird (S01E09)
další epizody (11)
Mentalista (TV seriál)
Malá rudá knížka (S04E02)
Šarlatové stuhy (S04E01)
2010 Rubicon (TV seriál)
A Good Day's Work (E11)
In Whom We Trust (E10)
No Honesty in Men (E09)
další epizody (4)
Čmuchalové (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S08E15)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nezvolená cesta (S01E19)
Schopnosti (S01E14)
Bezmozek (S01E12)
další epizody (4)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mimo město (S03E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
Pátý člověk (S05E20)
2008 Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Condor (S02E02)
Reconstruction (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
Chicagská metoda (S14E19)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Why We Fight (S01E22)
Coalition of the Willing (S01E21)
One If by Land (S01E20)
další epizody (7)
2006 Bratrství (TV seriál)
Ecclesiastes 7:2 (S01E09)
Matthew 5:6 (S01E04)
Matthew 13:57 (S01E03)
další epizody (4)
Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Red Flag (S01E10)
Crossroads (S01E09)
další epizody (8)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Další do hry (S01E11)
Kejkle (S01E10)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jedna rána, jedna smrt (S01E13)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Legacy (S03E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ošklivá slova (S04E19)
Západní křídlo (TV seriál)
Eppur Si Muove (S05E16)
JAG (TV seriál)
Zpráva z Bagdádu (S10E05)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Damaged (S04E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska je všudypřítomná (2. část) (S05E17)
Láska je všudypřítomná (1. část) (S05E16)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
White Lie (S11E18)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Spring Forward, Fall Back (S01E19)
Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rodina (S01E01)
Znovu na světě (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Single Life (S01E02)
JAG (TV seriál)
Riziková plavba (S04E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
Harm (S09E16)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Smrt pro život (S02E10)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Tři muži a slečinka (S03E06)
1997 Advokáti (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Oboustranné působení (S02E03)
Cvičení (S01E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
Entrapment (S07E09)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)