Reklama

Reklama

Město zločinu

  • Hongkong Shin juku ji ken (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V devadesátých letech se čínský mechanik, přezdívaný Steelhead (Jackie Chan), ilegálně přistěhuje do Japonska, kde pátrá po své přítelkyni Xiu Xiu (Xu Jinglei). Spolu se svým přítelem Jie (Daniel Wu), kterého potká v části Tokya zvané Shinjuku, si najdou práci, aby si vydělali peníze. Jakmile Steelhead zjistí, že jeho přítelkyně je provdaná za vůdce japonské Yakuzy, kterým je Eguchi (Masaya Kato), rozhodne se, že v Japonsku zůstane, aby získal japonské občanství. Zároveň vezme práci jako Eguciho zabiják, ale rychle se stane mocným a zaplete se s Yakuzou tak moc, že už není cesty zpět. (Rockwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, jak je to naivní, tak tomu dávám ještě docela dost hvězd. Hlavním bodem je jednoznačně Jackie Chan, který tu pro změnu hraje postavu, která dostává po držce kudy chodí. Takže to ve výsledku vypadá spíš tak, že Jackie dostává všude po držce a je jenom otázkou, jestli tu držkovou přežije nebo ne. Kdyby to nebylo tak hrozně naivní, tak by to bylo i lepší. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

J.Chan není nejmladší a už mu to nekope tak jako dřív, a proto taky se uchýlil k jinému film. žánru a zvolil drama. A ono to nedopadlo vůbec špatně. Kdyby snímek byl o nějaký ty minutky kratší, * bych ještě přidal. Takhle ale musím říct, že občas slabší chvilka nudy se tam objevila. Nicméně další fakt, že Chan se vrátil zpět do Číny nezní vůbec špatně a doufám, že tam ještě zažije kus dobrodružství a ukáže amíkům pořádný Hong Kong -ský filmy :-) ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Díky napěchování několika hodin příběhového materiálu do 120 minut má Shinjuku Incident místy až zběsilé tempo. Film díky tomu uteče jak voda, ale některé scény by zasloužily víc prostoru. Na druhou stranu jasný tah vpřed bez okounění okolo docela funguje. Co ale nefunguje vůbec jsou některé naprosto příšerné dialogy. Obsahově jsou ok, ale někteří herci své věty často prezentují s přesvědčivostí školní besídky. Všechno ostatní je naštěstí na špičkové úrovni, zejména pak Jackie Chan. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Takže zaprvé=Tohle rozhodně není jakkoliv srovnatelné s brilantním Scareface..Zadruhé=Tohle rozhodně není nejlepší Chanuv film..Zatřetí=Rozhodně se to ani zdaleka nepřibližuje nějákému reálnému obrazu japonského podsvětí............................Upřímně jsem od toho -podle zdejších komentů- čekal docela dost..Ale konečný výsledek je pro diváka-odkojeného yakuzárnama Takeshiho Kitana a Gangsterskýma klasikama typu Scareface nebo Godfather -doost směšný ,blbě zahraný a celkově plytký...............................Bože-to mi tenhle film chce opravdu nakukat,že yakuza v dnešní době skoro vůbec nepoužívá střelné zbraně a jen se všichni hromadně šermují ??? ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinovka o tom, kterak odvážný a skromný čínský vesničan své nebohé krajany do odporného Japonska zachránit přišel. No, to musí uznat každý, když ti Japonci jsou tak hloupí, že je vůbec nenapadne, že se dá na ulici něco ukrást, no tak jim to prostě patří. Škoda, film je po technické stránce zdařilý, dialogy a herci skvělý, ale ten obsah mi fakt hnul žlučí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Kvůli zobrazení násilí se Tung-Shing Yee rozhodl neuvést film v Číně, která nemá systém přístupnosti. Uvažovalo se i o vystříhání násilných scén, aby film prošel přes čínské cenzory, ale to by dle režiséra filmu až příliš uškodilo. (Raztubyl)
  • Režisér Tung-Shing Yee plánoval film téměř deset let. Natáčení už mělo začít v květnu roku 2006, ale protože Jackie Chan zrovna natáčel film Křižovatka smrti 3, muselo být filmování odloženo až na listopad 2007. (Raztubyl)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v tokijskom Shinjuku a tiež v Číne. (MikaelSVK)

Související novinky

Jackie Chan nevhodný pro Čínu?

Jackie Chan nevhodný pro Čínu?

10.03.2009

Ačkoli nad kvalitou jeho posledních filmů nelze moc jásat, pětapadesátiletý „princ kung-fu“ je stále obrovským miláčkem šikmookého publika. Jeho nový film Shinjuku Incident se však jako první… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno