Reklama

Reklama

Příběh o lásce, která se nemůže dočkat naplnění. On je v noci vlkem, ona ve dne jestřábem. Oba jsou osudově předurčeni k tomu, aby se nikdy v lidské podobě nesešli, pokud neprolomí zlou kletbu, jež na ně byla uvržena. Strhující, akcí nabitý napínavý zážitek. (Magic Box)

Diskuze

JaraCimrman

JaraCimrman (hodnocení, recenze)

Fruci fix já u toho zase brečel! To se mi dlouho nestalo. Dojemné prokletí, a utrpení, které asi musí divák prožít sám ve svém životě, jinak mu film tolik neřekne.

Každá scéna i zvuk má svůj význam, navazuje příběh a atmosféru. Nic není navíc a zbytečné. Pro mne dokonalý.  Nechápu že to nedostalo Oskary.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Ta hudba, to je takový peklo, že nevím, jestli to dokoukám... Ach jo. Už jen čekám, kdy se ozve. "Můj čas je pouhopouhé prozatím..."

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Nakopal by som do zadku scenáristu,ktorý zabil najlepší fantasy námet 80, rokov.To mohoil byť kult rovnakého kalibru ako LOTR či Temný rytier

na příspěvěk reagoval Martin741

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Nie zlé dobroružné fantasy. Ale od dobrého mu čo to chýba. Napriklad je to slabá až detinská zápletka, dlhá stopáž, velmi slabé špeciálne efekty, takže vela scén je nudných, a vôbec dobré scény sa striedajú s horšími. Hudba síce nie je zlá, ale akosi neladí s práve prebiehajúcimi scénami. Chválim však dobrodružnú povahu filmu a čiastočne aj Hauera, v takej roli som ho ešte nevidel, a celkom mu pasuje. 23 ročný Broderick tam vyzerá ako 16 chlapčicko :) Hodnotenie: 60%

Dariuska

Dariuska (hodnocení, recenze)

Fakt výborný film.Rutger Hauer znovu dokázal,co umí.Tentokrát po boku Michele Pfeiffer,a Mathew Broderick taky stojí za zmínku.

salahadin

salahadin (hodnocení, recenze)

hudba je naopak skvělá...tohle není historický snímek, ale fantasy, i když v dobovém hávu...mně se líbí a filmu dodává netradiční nádech

jprmusic

jprmusic (hodnocení, recenze)

Tahle pohádka je pro mne klasika - natočil jí můj oblíbený režisér , hrají v něm moji oblíbení herci ( Hauer ještě nestihl stloustnout ) a nakonec si můžu říct : zase jsme vyhráli - co by chtěl jeden víc :-)

nage

nage (hodnocení, recenze)

Moja najobľúbenejšia dobrodružná fantasy. Ani po rokoch nestráca svoje čaro. Celá zápletka je fakt dobrá, nechýba originalita, postavy našťastie nie sú príliš čiernobiele, zoberme si napríklad takého zlodejíčka Myšiaka a toho duchovného, čo to na začiatku všetko zbabral. Herecké obsadenie IMHO výborné. Michelle Pfeiffer je krásna. :) Čo sa hudby týka, niekomu sa nemusí priveľmi páčiť, lebo človek od "historického" filmu čaká niečo ako historickú hudbu a tu sa namiesto nej ozývajú gitary a klávesy 90tych rokov, čo ale podľa mňa pridáva na atmosfére. Ak vo filme divák nehľadá chyby, film sa mu zrejme bude páčiť. :)

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

atmosféra, hudba, sexy R.Hauer, skvělý český dabing, sadistický pokrytecký katolický kněz, co můžu chtít po takovém filmu víc? plně to stačí :-)

Související novinky

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (více)

Jablko nepadá daleko od šípu

Jablko nepadá daleko od šípu

23.11.2008

Ridley Scott plánuje v Nottinghamu vzkřísit legendu o Robinu Hoodovi a produkční společnost Spyglass Entertainment si myslí, že když diváky zajímá anglický lučištník, možná budou zvědaví i na… (více)

Reklama

Reklama