foto

Paul Tuerpe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 16 bloků
2003 Proud času
2001 Agent Bílá krvinka
Skleněný dům
2000 View from the Swing, The
1998 Akta X - Film
Ruská ruleta
Smrtonosná zbraň 4
1997 Spiknutí
1996 Flight of the Ibis
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
Nájemní vrazi
Zachraňte Willyho 2
1994 Maverick
1992 Radio Flyer
Smrtonosná zbraň 3
1991 Odplata
Zkázonosná Eva
Šílený
1989 Smrtonosná zbraň 2
Tři uprchlíci
1988 Strašidelné Vánoce
1987 On Fire (TV film)
Smrtonosná zbraň
1985 International Airport (TV film)
Jestřábí žena
Rošťáci
Streets of Justice (TV film)
This Child Is Mine (TV film)
1983 Shooting Stars (TV film)
1982 Hračka
1980 Inside Moves
Vyzvednutí Titaniku
1979 High Midnight (TV film)
1978 Superman
1977 Letiště '77
1974 Letiště 1975

TV seriály

2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Parent Rap (S02E20)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Dig That Cat... He's Real Gone (S01E03)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Výstřel jako odpověď (S01E20)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Airwolf (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace