Reklama

Reklama

Epizody(22)

Recenze (5)

chesterko 

všechny recenze uživatele

Najdôležitejšia séria. Veľa ľudí prekvapí, pretože sa dejú veci, ktoré divák pochopiteľne očakáva v samotnom závere. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zacatek serie byl DOKONALY (rikejte si to chcete, ale smrt red johna byla hodne cool); v dalsich dilech se zmenila crew a to me nejdriv HODNE sralo, ale pak jsem si je zas vsechny oblibila. chtela jsem tomu dat 4 hvezdicky, ale konec byl moooc super (hlavne ta pusa ehm ehm).♥️ 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐛𝐞𝐧𝐞 𝐞𝐩𝐢𝐳𝐨𝐝𝐲: 𝘵𝘩𝘦 𝘥𝘦𝘴𝘦𝘳𝘵 𝘳𝘰𝘴𝘦, 𝘣𝘭𝘢𝘤𝘬-𝘸𝘪𝘯𝘨𝘦𝘥 𝘳𝘦𝘥𝘣𝘪𝘳𝘥, 𝘸𝘦𝘥𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘥, 𝘳𝘦𝘥 𝘭𝘪𝘴𝘵𝘦𝘥, 𝘵𝘩𝘦 𝘳𝘦𝘥 𝘵𝘢𝘵𝘵𝘰𝘰, 𝘧𝘪𝘳𝘦 𝘢𝘯𝘥 𝘣𝘳𝘪𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦, 𝘵𝘩𝘦 𝘨𝘳𝘦𝘢𝘵 𝘳𝘦𝘥 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘰𝘯, 𝘳𝘦𝘥 𝘫𝘰𝘩𝘯, 𝘸𝘩𝘪𝘵𝘦 𝘢𝘴 𝘵𝘩𝘦 𝘥𝘳𝘪𝘷𝘦𝘯 𝘴𝘯𝘰𝘸, 𝘃𝗶𝗼𝗹𝗲𝘁𝘀 (‼️), 𝘀𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿 𝘄𝗶𝗻𝗴𝘀 𝗼𝗳 𝘁𝗶𝗺𝗲 (‼️) ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální série střetu, který sledujeme 5 a půl sezón. I když střet s Rudým Johnem bych si představoval trochu osudovější, moc mě potěšil závěr. Nový tým s FBI se sice nějakou dobu "hledal", ale stálo to za to. Závěrečné díly jsou skvělý. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální odhalení a zápletka jsou dost pitomé, je jasné, že scénáristi to od začátku neměli promyšlené a improvizovali s tím, až přijde čas odhalit Rudého Johna, nějak to ukoulejí. Na druhé straně celý ten seriál je samozřejmě dost pitomý, rozhodně to není žádný True Detective nebo nějaká inteligentní skandinávská kriminálka, jen taková blbůstka, kterou může člověk sledovat při snídani, jedním uchem tam, druhým ven.  Takže to zase tak nevadí. V podstatě jediný důvod, proč se na Mentalistu dívat, je fantastický Simon Baker, který celou tu zhovadilost táhne neuvěřitelným způsobem. ()

Galerie (207)

Reklama

Reklama