Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 2

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (553)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů v jehož hodnocení se recenzenti vzácně shodují. A v tom, že děj je zmatený, nelogický a nakonec bezmála nesmyslný jim musím dát za pravdu. Ovšem kdyby se mne někdo zeptal, jestli jsem se při sledování "Návratu do Silent Hill" nudil, musel bych bez váhání odpovědět že ani chvilku. Tohle panoptikum mne svými monstry a efekty opravdu bavilo - kromě osvědčeného Kata a Sestřiček se tu objeví i jeden velmi pěkný figurýnovitý pavouk a zrůda, jejíž chvíle přichází spolu s "překvapivým" odhalením identity a následným soubojem až v samotném závěru - atmosféru z jedničky se celkem podařilo udržet a Kit Harington byl o poznání méně buznovský, než čím strašily ony výše zmíněné recenze. Celkem vzato hodina a půl slušné hororové zábavy. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý potenciál, ale minimálně využitý. Při nejmenším může být spokojený aspoň divák hry. Temných postav se pár objevilo a nebyly vůbec špatné. Teď už ale k záporům, nicotní atmosféra od začátku, kterou jednička strčí do kapsy. Jenže největší zápor bijící do očí je "paskvilní" 3D. Několik naprosto zbytečných scén a i několik věcí. Místo toho, aby se zaměřili na temnou atmosféru Silent Hillu, tak to zničí přebytečnými efekty do 3D. Je jasné, že se hledělo hodně na výdělek, ale podle toho to také vypadá.. 4/10 = 43% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono by se určitě našlo pár pěknejch záběrů, který by se daly řadit ke špičce ve svym oboru a neurazily mě ani hellraiserovský monstra. Jenže ona to byla strašně nudná sračka, příšerně zahraná a ještě hůř natočená. Navíc to celý dohromady nedávalo smysl. Jediný, co jsem tak nějak pochopil, že se nejspíš můžu "těšit" na trojku. A to bylo taky to jediný, co mě vyděsilo. 10% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Návrat temnoty v začouzeném městečku. Jak se na pokračování sluší tak řetězy víc řinčí, příšery vypadají bizarněji a Pyramid head je zpět, jen se překvapivě trošku víc kamarádí. Filmová jednička byl velmi zdařilý mix toho, co se událo v prvních dvou dílech gamesky od Konami, bylo tedy logické, že autorům nezbývalo než hrábnout po herním světě z trojky. Bohužel tam (takže ani na plátně) se příběh moc nerozvinul dál a jen se recykluje děj předchozí v novém hávu, přesto je pořád čeho se bát v alternativním světě, kde bych se nikdy ocitnout nechtěl .. ()

Drolin 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečný film, podobně jako jiné adaptace videoher. Není mi zcela jasné, pro koho je Silent Hill 3D tvořen - herní série je nadprůměrně kvalitní, tedy racionální volba padne na ni (při případném chtěném seznámení), a fanoušci série SH3D nanejvýše přijmou jako z části atmosférickou, ale jen mechanicky poslepovanou změť událostí prostých interaktivity. Přesto, jde o méně chaotický film než byl první díl z roku 2006 a koncový kvalitativní rozdíl není nijak závratný, jak by mohlo obecné přijmutí napovídat. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Kit Harington (Vincent) sa pokúsil po tom, čo dostal túto rolu, hrať počítačové hry "Silent Hill", aby lepšie chápal dej filmu, v ktorom išiel hrať, lenže prestal s tým, pretože hry považoval za príliš strašidelné. (8HitBoy)
  • Film byl natočen na motivy videohry „Silent Hill 3“, ale objevují se v něm také prvky z dalších dílů této videoherní série. Například řidič náklaďáku Travis Grady (Peter Outerbridge) je hlavní postavou ve hře "Silent Hill: Origins". Vězeňský autobus z posledního záběru filmu pak odkazuje na hru "Silent Hill Downpour". (Corpsegrinder)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama