Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

dopita 

všechny recenze uživatele

Tuctovej americkej romanťák s prapodivnou zápletkou o Římskej fontáně. Nemá cenu rozebírat o co jde, je to blbina. Film není moc vtipnej, vedlejší postavy jsou spíš trapný než vtipný (až na Danny DeVita) a ani s romantikou to není žádná sláva, bže mezi hlavní dvojicí se žádná velká chemie nekoná. Kristen Bellová pořád někam utíká, (kdyby radši chtěla zdrhnout do ňákýho jinýho filmu...) a Josh Duhamel mohl dostat trochu větší prostor. Nejvíc mě bavil Danny DeVito, ale to se dalo čekat, páč tohohle skřeta mám hodně rád. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Marek Steven Johnson /Sezona zabijeni, Ghost Rider/ je len podpriemerny rutiner, co sa ukazuje aj v tomto filme. nema to tempo, strhujucejsieho okamihu niet, dvojka Duhamel - Krysten Bell je sympaticka, ale obcas az prehrava, humor je az samoucelny. skoda je to len dalsia nudna americka sucharina : 30 % ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený začátek mě nachystal na slibnou komedii i romantiku. Ta scéna s vázou mě šíleně rozesmála(!!!)Jenže po odjezdu z Říma to šlo rapidně z kopce. Kristen Bell mi tentokrát přišla docela nudná. Scénář je celkově padlý na hlavu. Výběr zamilovaných bláznů není špatný, ale jejich role jsou dost omezené. Nejvtipnější bylo určitě pidi auto ve výtahu. Celkově mi to připomíná průměrné komedie Amandy Bynes..škoda. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: oblíbená Kristen Bell v krásné roli, sympatický Josh Duhamel, zajímavý Danny DeVito, spíš pohádkovo-romantický příběh, ale takové mám rád, zároveň je to i ztřeštěně zábavné MÍNUS: velká role náhody nepůsobí zrovna přirozeně, ale musíme počítat s tím, že to patří k žánru, některé postavy mi přišli v příběhu i celkem zbytečné./// Shrnutí: Bavil jsem se a to dost příjemně, tahle romantika mi sedla, přesto že byla jednodušší, naivnější a vlastně mohla být o něco delší. Mohla by se líbit i vám./// Celkem 82%/// ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zvláštna romantická komédia. Úprimne povedané som prítomnosť nadprirodzeného prvku vôbec nečakal a tak keď sa do Kristen Bell bezhlavo zamilovalo zopár podivných indivíduí, čakal som čo sa z toho vyvinie. A bohužiaľ sa z toho vyvinulo pomerne málo. Stále sa viac tlačilo na romantickú notu a komediálny potenciál ostal takmer nevyužitý. Tým pádom aj výsledok ostal len taký nemastný, neslaný. 5/10 ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)
  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)

Reklama

Reklama