Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 2

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (367)

nash. 

všechny recenze uživatele

V první třetině hodně solidní předělávka s několika atmosférickými momenty, ovšem ve své podstatě už tady zcela zbytečná, protože kvalit originálu nedosahuje ani vzdáleně. A to nemluvím o tom, že ve druhé půlce se to celé sesype. Atmosféra i napětí jdou do kopru, vše se tvůrcům rozpadá po rukama (tento rozpad graduje zejména s příchodem Jareda Harrise), přestává fungovat napětí, mizí hororová atmosféra, a jediným dominantním pocitem se stává nuda. Kupodivu ani speciální efekty nepůsobí lépe než ve více než o 30 let starším originále. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to jsem se zas posmál trapností..tupá rodina ve stylu step baj step s akorát nesympatickýma držkama a Rokvelem v čele, kterej měl těžce v píči, jelikož věděl, co z tohohle vznikne za výhonek. Nejobyčejnější a stokrát už viděná zápletka, horor možná tak pro 3letý kidos, aby mohli do kina a pak se ve školce vytahovat, že byli na takovýhle šlichtě. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná hororová předělávka, kterou člověk v posledních minutách, hlavně díky zjevení Jareda Harrise opravdu nemůže brát vážně. První hodina je ale místy poměrně slušnej horůrek. Atmosféru se vybudovat povede a první strašení plně funkční. Hodnocení pod dvě hvězdy je zcela mimo mísu. Ti lidi se na to podle mě nekoukali a hodnotili maximálně trailer nebo něco podobného. Pro film je škoda že Insidious s Conjuringem předvedli ještě vyšší level. V mých očích je tohle i díky více než solidním hercům určitě jedna z lepších předělávek. Na tohle plivat nemá smysl. 60% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od Poltergeista nic a taky jsem nic nedostal jen další průměrnou duchařinu která se objevuje každý měsíc aspoň jedna. o prvním Poltergastovy jsem se dozvěděl zpátky v roce 2004, mezitím se vystřídalo plno režisérů a já do dneška nepochopím proč to nedaly někomu schopnějšímu. Tenhle film má přesně 3 velké problémy které originál neměl, problém číslo 1). efekty a elektronika, ve filmu je dron, tablet a jiné serepetičky které byly naprosto zbytečné a hlavně vypadalo to hloupě, a efekty byly co se týká efektů v nemertvém světě("rift") tak to bylo naprostá katastrofa, a zkurvila totálně všechno co jsem filmu odpouštěl. Problém číslo 2). postavy ty byly tak špatně napsané a klišovité že bych brečel, postava toho bráchy- ten v původním filmu byl posera a nesnažil se si hrát na hrdinu, v remaku je posera a pak se z něj stane hrdina, cítil jsem se trapně z toho kluka. Hlavní postava Madison nebyla ani trochu roztomilá jako O´rourke. Navíc její "They´re here" byla úrážka remaku. No a problém číslo 3). Film je naprosto bez atmosféry, původní film i když v dnešní době ne moc děsivý měl atmosféru hodně silnou, tady není ani vteřinu. No nic, nemůžu říct že mě film zklamal hodně, scény s klaunem byly fajn a některé scény mě bavily a Rockwell mě hodně bavil. Scény s Harrisem byly taky zábavné ale s ostatníma jsem měl problém. Pro mě je to lehce podprůměrný remake který už vidět nemusím.45%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tak sbohem a díky !! Doufám, že už se neuvidíme.." - "Nevím, proč všichni tohle říkají.." ;) Rodiče většinou těší, když je jejich dítě v televizi.. Tohle ovšem rozhodně není ten případ..;) Nicméně zmizení malé Maddy fantastické Kennedi Clements zamrzí víc než slabší castingový výběr pro role moderních vymítačů, protože ta si většinu scén ukradla pro sebe.. Poměrně dost nadějný britský režisér Gil Kenan pod Raimiho ochrannými křídly (s)plašil nad očekávání doslova duchaplný remake, který s velkou pokorou rozšiřuje původní skvostný snímek o ne úplně originální, respektive nové, myšlenky, s nimiž si nedávno, byť podstatně zdařileji, pohrál žánrový král James Wan ve svých Insidious.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama