Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 2

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (367)

misterz 

všechny recenze uživatele

Filmy o poltergeistoch, vrátane tých starších slávnejších verzií, ma nikdy nebrali. No ale toto bolo čo? Nečakal som až takýto blábol. Na môj vkus mi to prišlo až moc šibnuté a miestami som nevedel, či sa smiať, či plakať. Jediné pozitívum bol Sam Rockwell, no ale ľutujem ho teda. Asi každý herec musí aspoň raz stúpiť do h....a. V tomto prípade sa to však dalo čakať. Na hranici odpadu. 20/100 ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer ktorý originálu nesiaha ani po členky no na druhej strane vo vlne súčasných hororových príšerností vcelku pozerateľný rodinný horor. Technická stránka filmu ok, obsadenie tiež ujde ale tie triky boli značne podpriemerné. Ako jednohubka stráviteľné ale osobne radšej volím originál. 80te roky sú skrátka nenapodobiteľné. Slabšie 3*. ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele

Na čo v Hollywoode siahnu, tak to smrdí prúserom, a je tomu tak aj v tomto zbytočnom remaku Poltergeist, kde je k počutiu výborný zvuk, ktorý vylepší celkovú náladu filmu, ktorý je inak úplne, ale úplne zbytočný, nezáživný, nudný, herci sa určite zle vyspali, lebo pôsobia prispatým dojmom, skrátka tento film je OMYL !!! Myslel som, že v kolónke produkcia Sam Raimi bude horror viac strašidelnejší, ostrejší, či drastickejší, takto ani jedno z toho, až na pár scén som sa neunudil k smrti, mal som šťastie, ja by som zavolal na pomoc krotiteľov duchov, a la Ghostbusters !!! Jeden z najhorších horrorov za posledné roky, je to na smiech !!! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu a dostal jsem přesně to, co jsem od tohoto remaku očekával. Původní Spielbergovu verzi jsem samozřejmě viděl a samozřejmě se to nedá srovnávat. Remake se mohl pochlubit alespoň lepší hudbou a akustikou, což je i logické, když přihlédneme na rok produkce původní verze a remaku. Je to jako přes kopírák, akorát v novější více američtější verzi. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další zrebootovaná klasika pro nenáročné teenagerské publikum..zaplaťpánbůh za mého oblíbence Sama Rockwella, kterého vidím rád v podstatě kdekoliv a jen ten mi zpříjemnil tento "opus magnum". Má to něco do sebe, ale možná bych uvítal trošku přízemnosti a ne víceméně alternaci na nesrovnatelně lepší Insidous 2...55% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Samolepka na autě Bowenových v poslední scéně nese nápis "Hooper High School" (Hooperova střední škola). Jedná se o odkaz na režiséra původního Poltergeista (1982), Tobeho Hoopera. (hansel97)
  • Téměř polovina kostýmů a rekvizit použitých ve filmu byla prodána fanouškovi v Anglii ještě před uvedením filmu do kin. (LUKICKK)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama