Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (více)

Pandí bojovník Po bude čelit možná té největší výzvě, protože dostává na starost první den kung-fu výcviku neposedných žáků ušáčků. Podstata kung-fu nespočívá pouze v úderech a kopech, což se Po snaží svým žákům vylíčit na osobních příbězích Pěti postrachů. Každý z nich musel nejprve objevit tajemství vlastní dokonalosti. Pro Kudlanku to znamenalo objevit moc trpělivosti, Zmije musela projevit svou odvahu, Jeřáb poznával sebedůvěru, Tygřice se učila ovládat svou sílu a Opičák využívat svůj um k dobrému. Jejich poutavé příběhy pomůžou zvídavým ušákům odhalit pravou podstatu světa kung-fu. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

otík 

všechny recenze uživatele

Ne tolik vtipné jako celovečerák, ale příjemné a milé setkání se starými známými. Dozvíme se o tom, jak se dostali ke kung-fu a jak je rozum a sebeovládání důležitější než síla, rychlost, mrštnost a chytráctví. Dračí bojovník vypráví malým studentíkům kung-fu příběhy Fantastické pětky a oni mu to baští jak "ťouhanou" mrkvičku. Hudba: Henry Jackman, Hans Zimmer & John Powell ()

Fritorick 

všechny recenze uživatele

Skvělí bonus ke skvělému filmu, který ho v několika momentech dokonce předčívá.Ve směs animované jako úvodní prolog kung fu pandy samotné, což dodává tajemství zuřivé pětky jakýsi vypravěčský odstín.A i prěsto že je jen 25 minut krátký, dokáže vás upoutat na křeslo, chceteli na sedačku, vskutku intenzivně a rychle se zakousnete do světa kung fu.Plus opět nejlepší dabing animáku, který muže hollywood nabýdnout.95% ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda byla nejlepsi z proflakle hollywoodske animovane TOP3 roku 2008 a kratkometrazni bonusova Panda je minimalne stejne rozkosna jako ta celovecerni. Cele to totiz pojednava o zacatcich charakteru z filmu a vsechna ta zviratka jsou tam tudiz malinka a jeste vice roztomila. Navic tam jsou spousty malych skotacicich Kung Fu kralicku !!! 7/10 ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

__Filmové chyby:__ |×××| Podle vyprávění v prvním dílu Kung Fu Pandy, našel Shi Fu Tygřici jako mládě přede dveřma. Ujal se jí, pak ji trénoval a ona se zlepšovala a zlepšovala. Verze, kterou vyprávěl Po v Kung Fu Pandě: Secrets of the Furious Five, se naprosto liší od té původní. ()

minusha97 

všechny recenze uživatele

Zvyčajne keď sa začnú k originálnej sérii vyrábať polhodinové špeciály, tak je to zlé znamenie, ale Kung-Fu Panda začala veľmi skoro a začala veľmi dobre. Minimálne pre skalného fanúšika. Narozdiel od iných vecí tohto typu neopakuje motívy z filmu ani sa nesnaží zosmiešňovať postavy a ničiť človeku ilúzie o nich. Naopak, prináša niečo nové a zaujímavé do svojho univerzu v smere postáv a character developmentu a dopĺňa to nádhernou 2D animáciou, ktorá sa skvele hodí pre tento spôsob rozprávania príbehu a vytvára skvelú atmosféru doslova evokujúcu Čínu a veľkých bojovníkov. Skvelý špeciál, ktorý za filmom rozhodne nezaostáva. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Jaycee Chan, který namluvil mladou opici, je synem Jackieho Chana, který v originále namluvil ve filmu Kung Fu Panda Mistra opici. James Sie, který nadaboval otce zmije, se nejvíce proslavil rolí Jackieho Chana v animovaném seriálu Jackie Chan Adventures. (HappySmile)

Reklama

Reklama