Reklama

Reklama

Průšviháři

(festivalový název)
  • Jižní Korea Gwasok seukaendeul (více)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu (Cha Tae-hyeon) je známý moderátor jednoho rádia. Při svém odpoledním pořadu mu do studia zavolá mladá dívka (Park Bo-yeong), která vychovává sama své malé dítě (Wang Seok-hyeon). Požádá moderátora o pomoc. Ten ji poradí, ať najde svého otce. Když se však jednoho dne mladá dívka objeví u dveří moderátora a řeknu mu „Otče“, změní se jim celý svět. Jak zareaguje náš hlavní hrdina? Je to určitě jeho dítě? (TylerGage)

(více)

Recenze (61)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Cha Tae-hyeon je na tyto role přímo stvořený a zde měl k dispozici i velmi kvalitní protějšek, takže o zábavu bylo vážně postaráno. A jak dobře poznamenal Jirka, ta nečekaná návštěva udělala nejen v jeho krásném bytečku pořádný rozvrat :-) Ale s komediální stránkou věci by si snímek po celou dobu nevystačil, takže věci se pochopitelně začnou kapánek komplikovat a dojde i na dost působivé a dojemné scénky vyplývající z okolností. Sečteno a podtrženo, velmi příjemný film s kvalitním obsazením, jen u toho není radno příliš přemýšlet, mnohému se prostě nedá věřit, mimo jiné třebas Cha Tae-hyeon na dědečka úplně nevypadá :-) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příjemná Jihokorejská komedie, která má dějovou linii usazenou do netradičního příběhu, podbarveného hudebními scénami. Hjon-su je úspěšný moderátor a známá tvář, alespoň on si to o sobě myslí a moderuje pořad v rádiu "Odpoledne s Nam Hjon-suem". Jednoho dne do studia zavolá svobodná matka Hwang Če-in, která hledá svého otce a Hjon jí poradí, aby se nebála svého otce navštívit, ovšem to netušil, že otcem je právě on. Díky dobrým hereckým výkonům hlavní trojice a umírněnějšího humoru, než jsem u jiných JK komedií zvyklý se jednalo o celkem příjemnou změnu, proloženou melodickou hudbou. Příběh o hledaní lásky, správných rozhodnutí a nejednoho překvapení. 80% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Označí-li mne zástup krásek za otce svých dětí, tak to popřu s tím, že žádnou z nich neznám, nikdy jsem je neviděl a nikdy jsem s žádnou z nich nesouložil v ledničce. Z populárního šviháka Hyeon-soo Nama však jeden dávno zapomenutý výstřik učinil ze dne na den otce a ještě k tomu dědečka, což je vynikající námět na komedii. Korejci si s ním však tentokrát příliš mistrovsky neporadili. Zábavných momentů jsem příliš nenašel, rodinné drámo bylo takové jakési povrchní a tak jediné, co mohu vyzdvihnout, je vynikající muzikálnost celé rodiny. Zejména vnouček mne v tomto směru (a taky svou náměsíčností) hodně bavil. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Príjemná pohodová jednohubka so sympatickou ústrednou dvojicou. Trošku nedbalé bolo obsadiť do úlohy dedečka 32-ročného herca, ktorý navyše aj vyzerá na 32. Aspoň ho mohli zamaskovať, aby vyzeral na 40, keď už má mať 22-ročnú dcéru, takto to celý film nefungovalo, nedalo sa ich vnímať ako otca a dcéru. A tie škandály... Bežný rozhlasový moderátor fakt nikoho nezaujíma, aby na neho musel číhať nejaký pokutný novinár. A keby aj, fotky pred výťahom s mladou slečnou, aj odhalenie, že je dedko by sa dali za škandál považovať leda tak u nejakého katolíckeho kňaza, sotva u slobodného moderátora. No možno to berú Kórejci inak a muž po 30ke sa nesmie schádzať s mladou ženou a už vôbec nemôže mať nemanželské dieťa alebo nemanželské vnúča... Ale bolo to fajn, pobavilo. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, lehké drama, nic crazy, nic ujetého, nic přehnaného, zkrátka nenašel jsem nic, co mi připadá laciné a kazí dojem z komedie. Objektivní hodnocení by bylo někde mezi 80-85%, ale za tu pohodu, dobrou náladu a celkově příjemný zážitek se zaslouží dát plný počet (beztak jde o jednu z nejlepších jihokorejských komedií, jakou jsem viděl - a notně za to můžu vděčit hlavní herecké dvojici). ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama