Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

MM11 

všechny recenze uživatele

Film jen a pouze pro příznivce Meg Ryanové. Palec se sice dá zdvihnout za Mathewa Brodericka a zajímavé lokace (kameraman Andrew Dunn to má v ruce), ale začne padat při pomyšlení na slabý scénář, takřka úplně odprostěný od humoru. Film se vyhíbá přílišnému moralizování, jenže ta neoriginálnost prostě převáží. Ortel - Dá se to, pro mě každopádně jen dvě. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Dala bych tři a půl, ale za prvé to nejde a zadruhé je film tak roztomilý, že ráda zaokrouhlím nahoru, zvláště za Tcheky Karya v sádře drbajícího se o sloup. Na první zkouknutí mě film okouzlil, pak jsem ho s nadšením shlédla podruhé, potřetí už tak na půl voka a teď ho v TV dávají tak často, že už se ani nedívám vůbec......Obávám se, že takto dopadne i Přes palubu s Goldie Hawn. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Astronom Sam (Matthew Broderick) kromě svých hvězd nade vše miluje svoji dívku, Lindu (Kelly Preston). Jednou mu odjede do New Yorku, a zůstane po ní jen dopis, že si našla někoho jiného. Sam se za ní okamžitě vydává, nastěhuje se do sousedního domu a ve dne v noci ji i jejího nového přítele sleduje. Jednoho dne dostane zvláštního spolubydlícího - dívku (Meg Ryan) kterou opustil její přítel právě kvůli Lindě ... mají tedy společný cíl - rozbít nový vztah Lindy a Antona.... "Standardní" romantické komedie se všemi základními postupy (bohužel i včetně toho, že víte jak to celé skončí pár minut po začátku). Nicméně je to příjemná podívaná, kde trošku ze svých obvyklých rolí vystupuje Meg Ryan (v roli drsné motoristky). I ostatní hlavní hrdinové podávají ucházející herecké výkony (Matthew jako obvykle vykuleně kouká, Francouz Tchékyho Karya je také dost dobrej). Příjemná podívaná pro večer s vaší drahou polovičkou... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem je Matthew Broderick. Nemůžu si pomoct, nikdy v něm nedokážu vidět chlapa, ale jen retardované morče. Tady hraje dalšího zoufalce, tentokrát se šmíráckou obsesí a patologickou fixací na astronomii, astrologii, sušené žrádlo a jednu libovou roštěnku. Naštěstí je tu Meg Ryan, protože jinak by tahle vypečená pomsta nebyla sladká, ale k pos… lání do odpadu. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Sam se vydá do New Yorku, aby získal zpátky svojí lásku. Linda se zase chce pomstít svému bývalému příteli za to, že ji opustil. Tak začíná klasická romantická komedie z Hollywoodu. I když - ono je tam víc té romantiky a mezilidských vztahů - než toho vtipu. M.Broderick moc neokouzluje, ale vynahradí to Meg Ryan ve svých nejlepších letech. Nakonec se hlavní hrdina rozhodne dobře - kdo by nakonec nevyměnil Kelly Preston za Meg Ryan? Já tedy rozhodně ano. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Griffin Dunne v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Slávny otec režiséra, Dominick Dunne, hrá vo filme reštauračného kritika. (Svadbos)

Reklama

Reklama