Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá romantická komédia, bohužiaľ s očakávaným koncom... Aj keď to vyzeralo všelijako, ale prekvapenie sa nekonalo. Oceňujem ale fakt, že to nebola klasická romantika podľa typickej šablóny, ale zápletku to malo vynikajúcu, vlastne aj dej dokázal človeka udržať v očakávaniach až do úplného konca. Pekne tu boli načrtnuté medziľudské vzťahy - túžba po návrate stratenej Lásky, ale aj túžba po pomste kvôli nečakanému rozchodu. Celkovo to však spravilo výborný dojem, a veľkým plus bol aj humor použitý v rôznych situáciach, a samozrejme aj celková pointa zobrazených vzťahov. Takže to bola jedna z tých lepších romantických komédii, hoci ten koniec nemusel byť až taký happyendový - ale aspoň to spravili štýlovo a nebolo to až také klišé. Je to tak na rozhraní 3 / 4 hviezdičky... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca humorom nabitá romantická komédia patrí k tomu najlepšiemu, čo Meg pre žáner urobila (a urobila toho veľa!). S Matthewom Broderickom tvorí skvelé duo, rovnako aj ich "súperi" Karyo a Preston vytvárajú výborný kontrastný pár. Iskrí im to a humoru je tu požehnane. Taktiež poteší dobrý soundtrack (napr. The Left Banke). ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Určitě je to docela originálně pojatá romantika,ale mě osobně to moc nebralo. Obsazení je pro mne celkem tragické;Meg Ryan jako neherečka,nesympatický Broderick a o zbytku ani nemluvě..Že bych celou dobu napjatě seděla u televize a fandila dvoum hlavním protagonistům,aby se dali dohromady,to se říct taky nedá, romanticky vás to taky moc nenaladí,humor jak tři.. uff. Docela průšvih,ale párkrát jsem se zasmála a za ten pokus ty dvě hvězdy dám:)A to jsem ještě zapomněla připsat tu předvídatelnost.. ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

Romantický filmeček, který mě momenty pobavil, ačkoliv se mohlo jednat i o relativně jednodušší fórky. Musím říct, že mě film bavil zejména vedlejší rolí francouzského majitele restaurace Antona (jak chudák trpí nájezdy opice s obarvenou rtěnkou na puse, malými dětmi stříkající z pistole voňavku, ... a to vše pak musí vysvětlovat doma přítelkyni, že se za tím neskrývá další žena ... a mnohé další momentky z filmu).... a pokud bude mít někdo jiný názor tak "Vám zneuctím lebku" :)))) kdo viděl, pochopí. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Už jen netradiční zápletkou nadprůměrná romantická komedie, ve které mdlou hlavní dvojku Broderick–Preston totálně válcuje netradičně akční a zábavná Meg Ryan jako hláškující, škodolibá a místy až cynická mstitelka. Úvodní dalekohledová scéna výborná, zbytek spíš zábavný než sladce romantický, což je v tomto případě povahový klad. Nechybí tomu jiskra a Meg je ve své možná nejlepší komediální roli neodolatelně zábavná i okouzlující dostatečně na to, aby celý film udržela nad průměrem. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Slávny otec režiséra, Dominick Dunne, hrá vo filme reštauračného kritika. (Svadbos)
  • Griffin Dunne v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama