Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kde jsou doby kdy se lidé uměli dorozumívat dopisy,telefony a nebo třeba také osobně?K čemu nám je komunikovat po sítích a televizních tzv. "talk show"??Když příjde na věc nikdo se neumí pořádně vyjádřit a jen prázdně hledí do dálky.To,že se lidé neumí dorozumívat osobně v dnešní době počítačů a podobnýh kravinek je teda velká nevýhoda, ale další blbostí je zavolat si televizní štáb,aby vám našel někoho koho jste líní hledat jenom proto abyste mu řekli,že ho máte rádi nebo tak něco.Pokud chci něco takového někomu sdělit řeknu mu to osobně a ne takhle v televizi a mnohdy i trapným způsobem s nedostatečnou slovní zásobou - lidi čtěte a nečumte pořád na telku.Jedna hvězda za snahu a docela zábavné návraty. ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem to i bral, snaží se pomoct lidem a na druhé straně vydělat na jejich citech, skvělý tah. Ale to co předvedli na Silvestra 2007 mě naštvalo. Oni si tam totiž veřejně udělali srandu ze všech lidí, kteří se tam oběvili nějakou rádoby parodií. Doufám, že letos na Silvestra znova předvedou jaké jsou svině. Navíc Ester Janečková mě osobně taktéž sere jak hraje, že jí je každého líto a přitom je má všechny v prdeli. Go fuck yourself Pošta pro tebe! ()

Reklama

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

S pořady zabývající se citovým vydíráním diváků se na TV obrazovkách po roce 2000 roztrhl pytel. Nechápu lidi, co tam dobrovolně lezou, leda snad z důvodu exhibicionismu. Když si budu chtít s někým něco vyříkat, učiním tak v soukromí a nepolezu s tím do televize, kde mě sledují miliony natěšených důchodkyň se štosem kapesníků na slzy. Připadal bych si tam jak propírán bulvárem. A ti, kteří někoho hledají se mohou obrátit na matriku příslušného města, Červený kříž nebo jinou instituci, vždy se dá všechno řešit potají a v soukromí a není zapotřebí s tím otravovat celý národ. Nepatrnou chvíli jsem uvažoval o jedné hvězdičce za asi nejznámější díl "Proklínám tebe a tvoje děti!", ale vzhledem k tomu, že takovéto excesy dozajista nebyly ve scénáři od ní upouštím. Je to laciná a prvoplánová hra na city, která si nic než odpad nezaslouží. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně mi tento pořad zas až tolik nevadí. Nějak emočně se mi to sice nikdy nevrylo pod kůži, ale některé ty příběhy byli i docela zajímavé. Každému se člověk nezavděčí, ale já tento pořad skutečně beru jako jednu z posledních možností, jak najít někoho, koho jsem už dlouho neviděl – ne sám osobně – do televize bych s tímhle nikdy nešel, ale pro některé lidi… ()

Lolita odpad!

všechny recenze uživatele

Pošťák Ondra... Esterka.. Ondra se chudák asi nechytil v debilním seriálu Rodinná pouta a chtěl si polepšit v emocíplném pořadu, což se jaksi nevydařilo, že? Těžko říct, jestli klesl nebo zůstal v stejném sajrajtu. A na Esterku si musím vzít Zyrtec, abych se neosypala, při tom jejím afektovaném přeslazeném projevu, to je síla, a ty psí oči k tomu, o který se snaží, to je moc na moje smysly. A ty "dojemné příběhy ze života".. pak kde berou ty RPčkáři inspiraci, že. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno