Reklama

Reklama

Film podle skutečné události. Bettyn svět se zhroutí, když je její milovaný bratr Kenny zatčen a odsouzen za vraždu na doživotí. Betty je přesvědčena o jeho nevinně a pomocí nejmodernějších kriminálních technologií se snaží prokázat bratrovu nevinnu. Neobyčejné pouto mezi sourozenci je inspirativní pro náš uspěchaný život. Úžasný výkon Hillary Swank jako Betty. Ne pro nic je dvojnásobná držitelka Oscara... (Film+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (252)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12,5miliónaTržby USA $6,797,696Tržby Celosvetovo $10,977,000Tržby za predaj DVD v USA $6,153,401 //počet predaných kusov 407,641║ veľmi pomalé a nezáživné podanie, kde sa utopí aj talent hercov ako Hilary Swank a Sam Rockwell /40%/ ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Famózní Hilary Swank, která překonává sama sebe a Sam Rockwell byl taktéž výborný. Příběh se mi líbil, možná o to víc, že je to podle skutečné události a že skutečně tohle někdo dokázal, že přece jen existuje spravedlnost a jsou lidé, kteří za ni bojují.. A je mi vážně fuk, jak moc byl příběh předvídatelný.. Konec se bez slz dojetí neobešel.. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jasné 4 hvězdičky. Moc pěkný film o bojovné sestřičce, která za každou cenu chce dostat svého nevinného brášku na svobodu. Zážitek z filmu je o to silnější, že se tento příběh skutečně stal. Paradoxem ale je, že ve skutečnosti se bratr Kenneth pár měsíců po propuštění nešťastnou náhodou zabil (jak se praví v zajímavostech). 78% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Ano, tu ihlu v kope sena sa raz za cas podari najst. Ale co ked ta kopa je nielen zo sena, ale aj z ihiel a my uz ani nevieme oddelit jedno od druheho? To je asi teraz jedno. Conviction je perfektne odohranou dramou o nesmiernej oddanosti medzi surodencami a upnutosti k jednej myslienke. A ze je to tragicka rozpravka? No a co, ved bez nich by nebol svet tym cim je. 3,5/5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek o tom, jak to může dopadnout, když uvězní nesprávného? Ne, vlastně ne. Tohle je snímek o tom, jak je silné pouto mezi bratrem a sestrou, pouto, které se zdá silnější, než cokoli jiného. Minulost nás utváří a utváří naše vztahy. Tohle je síla filmu, který jako právní drama bohužel tak skvěle nefunguje. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Projekt byl skoro deset let ve vývoji. (houseofwax)
  • Betty Waters o filmu řekla: "Ten film je tak pravdivý. Ne každá scéna se ve skutečnosti odehrála, ale všechny ty emoce ano." (hellstruck)
  • Do kín bol film distribuovaný pod krycím menom Busted. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama