Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano prosím.. více takových filmů, aby byl svět veselejším a barevnějším a kouzelnějším. Bavilo mě to od začátku do konce, přestože to má 3 hodiny a je tam řada pěvecko-tanečních čísel. Např. pěvecko-taneční číslo na hajzlu... nevím, jestli jsem zrovna musela vidět Indy na hajzlech, jak pískají na prsty. A ta taneční čísla byla vůbec nejvíc humorná - hlavně to zamilované, jak vyměnili 4 interiéry a exteriéry a několikery kostými během jednoho songu - to muselo být asi hodně finančně náročné. By mě zajímalo, kdo odkud ukradl ten joke s testy - já ho znám třeba už z reklamy na losy, ale ten, kdo byl původce tohoto "triku" to vymyslel moc pěkně:) Velké plus filmu? Už umím předvést jak nastartuje indukční motor (na 1:00). Jinak i ve vážných situacích to prostě působilo komicky - když spadl z nevímkolikátého patra na beton a ještě žil? A pak místo hlavy nebo vnitřního krvácení mu operovali nohu? A nekomentuju ten porod radši vůbec :D Konec byl ale nejlepší... šok co? Doporučuju všemi deseti a nenechte se odradit tou délkou. pockat on spadl z nevimkolikateho patra na beton a jeste zil? a pak misto hlavy nebo vnitrniho krvaceni mu operovali nohu? ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nadešel čas na trochu sebezpytování a ponižující upřímnosti. No dobře, šel jsem do toho, protože jsem se v záchvatu sebemrskání a čirého masochismu zatoužil ponořit do nějaké bombajské žumpy až po krk a říkal si, že pokud z ní vylezu bez šrámů na mé už tak narušené psychice, napíšu alespoň další grafomanský blábol plný pohrdání a jadrných vulgarismů, orazítkovaný odpadem odpadů. Zalehl jsem tedy do zákopu, připravil kbelík na zvracení, rozcvičil ztuhlý ukazováček na tlačítku FFW a pořádně si odchrchlal, abych se mohl nahlas řehtat těm Hare Krišna tanečkům, kterými ti cigoši tak rádi týrají publikum. "A kurva, tohle bude dlouhá noc!", napadlo mě okamžitě při pohledu na téměř tříhodinovou stopáž. A tak tam ležím, hledím a čekám, že si brzy pomohu od těžké večeře, která mě tolik tlačila na žaludku a co se nestalo? Byl to patrně ten latentní homosexuál ve mně, který z ničeho nic získal převahu a začal krmit mou mysl frázemi jako "Docela milý film" a "Proti těm ťamanským a americkým sračkám s nálepkou komedie úplná pohoda"!!! Cynické macho uvnitř nevěřícně kroutilo hlavou a snažilo se tu bukvici umlátit bezzubými argumenty, až to nakonec rezignovaně vzdalo. A romské tanečky? Jen dva, celkem kultivované, tedy nic, s čím by si FFW hravě neporadilo. Je mi až žinantní to napsat, ale tři hodiny utekly jak voda a Homoverbal se docela bavil! Jistěže čtyři nedám, člověk si musí zachovat alespoň nějakou hrdost, že jo?! Přísahal jsem proto Šivovi, že se nějakou dobu budu podobným filmům vyhýbat! Jednak proto, že nechci úplně ztratit tvář, a druhak protože mám strach, že bych se pak mohl jednou ráno probudit a svrběla by mě kunda. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! Moje první setkání s indickou kinematografií a moje pocity jsou značně rozporuplné. Herecké obsazení je neskutečně příjemné, reálie rovněž. Spíše mám ale problém se samotným filmem, na kterém mi pár věcí vadilo. Přišel mi až moc přehnaný a tak celkově zvláštní - asi proto, že nejsem na indické filmy zvyklý. Nicméně má svoje silné momenty, díky kterým si ho určitě pamatovat budu. Nechám to na třech hvězdách - kdo ví, třeba Indům časem přijdu na chuť. /Po několika týdnech se mi film rozležel v hlavě a přihazuju další hvězdu. Jednoduše proto, že ve mě stále rezonuje. Zejména asi hlavně kvůli nádherným indickým písničkám. ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Bollywoodem dopadlo celkem slušně. Tři idoti jsou zábavným a milým filmem, který dokáže místy trochu dojmout, a jeho poměrně napálená stopáž o 170 minutách uteče jako voda. Překvapivě ani hudební vložky mě vůbec nerušily. Chvílemi je to trochu naivní nebo přitažené za vlasy, ale to k produkci Bollywoodu nejspíš patří a nijak zvlášť to neobtěžuje. Spokojenost. 85% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pěkný! A indický. Hudbení intermezza se dají místy přetočit a delší stopáž mi nevadila. Líbilo se mi, jak se režisér skoro hodinu věnuje vstupu do děje, který je ale součástí děje. Mám na mysli, že film za začátku natahuje, ale je to jen ku prospěchu věci - seznámí nás s postavami, jejich charakterem, prostředím a navíc vtipně. Není to telenovela, kde vám na začátku v rychlosti představí ústřední dvojici a hned víte, jak to dopadne. A navíc tady nešlo o ústřední dvojici, to mělo svoje kouzlo. Pravda, tvůrci si museli vypůjčit 3 známé vtipy, ale i když je znáte, nepřidaj vám nijak "znásilněné". ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno