Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

brit84 

všechny recenze uživatele

Moje první tempa ve vodách indického filmu a hned na mě vyhoukl tenhle žraločí kalibr. Zábavný příběh a trochu jiný filmařský pohled na věc naštěstí přeráží tříhodinovou stopáž, takže vám přijde, že na to čučíte tak hoďku a půl. Fakt stojí za to se na tenhle kus poctivýho filmu podívat. Na svý si přijdou milovníci komedie, dramatu, hudby i ubulených scén. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Trojka byla moc prima, ale já znám ještě jednu trojka a ta to přebila, nedá se nic dělat. Nicméně ty jejich tanečky jsem si zamilovala, kluci hráli výborně a doplňoval je dokonalý profesor. Pohodová podívaná s úlety náctiletých hezky zpracované, ale přece jen zůstanu u své čtyřky. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

můj křest indickým filmem dopadl dobře, i když víc jich asi vidět nemusím, jestli tohle byl jeden z jejich TOP. Komedie byla podařená a v první polovině jsem byl nadmíru spokojen. Dokonce i s těmi jejich písničkami a tanečky. Všechno šlapalo jak má - mělo to nápad, šmrnc i dobré tempo. Pak se to nějak zlomilo a stal se z toho slaďák a doják a začali hodně tlačit na pilu v emocích. Asi to k indickým filmům patří - happyendy se vším všudy. Tohle je teda jeden z nich. Přesto se mi to vcelku líbilo a snad i lepší tři hvězdičky si ode mě vysloužil. Podruhé bych však ty skoro tři hodiny nejspíš nevydržel. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! AAL IZ WELL!...... /// Nechápu proč – 3 Idioti. Spíš 3 PŘÁTELÉ (Indové jsou idioti..) a jejich vysokoškolský léta. Indickej Štěpánek se schopnostmi MacGyvera (a jeho přátelé) jsou zajímavým mixem žánrů, ve kterým má ten vtipnej rozhodně převahu. Režisér je frajer, kterej dokáže vystupňovat napětí i v okamžicích ve kterých se nic neděje, ale taky dokáže kočírovat indickou lidovou tvořivost (mnohem lépe než kolega u Robota). Tohle je ovšem KOMEDIE a věřte či ne, je tu tolik filmovejch nápadů, vtipnejch, tragickejch a ,,dojáckejch“ (hmm, to je panečku slovo!) okamžiků, že Amíci by z toho udělali 6 (možná i 5 filmů). Mix žánrů je ovšem podřízenej jedinýmu – příběhu, kterým nám (cizincům) určitě (Indové) chtěli něco říct (nebo aspoň naznačit)….DĚTI BUĎTE SOBĚSTAČNÉ. ÚSPĚCH PAK POBĚŽÍ ZA VÁMI! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Amíci maj Ranga, Indové zas Rancha. Kdo je větší frajer? 2.) Chci recept na omelety s vyrážkou. 3.) Konečně poznám viníka globálního oteplování. 4.) Zjistím, kdy je ten správný okamžik vzít na vagínu vysavač. 5.) Thx za titule ,,Michalosss“ a ,,DJLonely“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení a to hned krát dvě. Předně mě idioti s přibývajícím časem začali bavit víc a víc, což doposud u Indických filmů naprosto nepřicházelo do úvahy a fakt že místo nějaké trhlé blázniviny jsem dostal příběh, který v sobě obsahuje mnoho chytrých myšlenek, servirovaných velmi zábavnou formou. Jen je opravdu škoda, těch tradičních hudebních vložek sice to tu nebylo tak otravný a necitlivě vsazených jako u posledního Bollywoodu co jsem viděl, ale i tak zbytečný protahování filmu. Jinak ovšem všechna čest, pohodově koukatelná Indie, toho bych se vážně nenadál. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)

Reklama

Reklama