Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od dánskych tvorcov som čakal niečo prepracovanejšie a s trochu odlišným prístupom. Oceňujem previazanosť prvého a druhého dielu, ale nakoniec sa z toho vykľul úplne typický horor podobný tým z USA. Vraždiaci maniak, ktorý majú výdrž za 10 chlapov tu už boli a jediným osviežením je zasnežené prostredie v horách. 60%. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Spolu se zraněnou hlavní hrdinkou prvního dílu se do nemocnice kromě vraha přenesla také hutná atmosféra. Prostředí nemocnice se hodně blíží opuštěnému hotelu a taky proto si tam nejspíš náš známý zabiják přišel jako doma. Dobré je propojení s prvním dílem a pár detailů ohledně historie hotelu a onoho malého kluka, které vám pomůžou udělat si lepší a ucelenější obraz. Sestava ostatních postav je ale v mých očích slabší než v díle prvním a proto už vás netrápí, když se počet lidí postupně snižuje. Vraždy jsou hezky provedené, syrové, bez zbytečných hektolitrů krve a bůhvíjakých efektů. I přes slabší konec u mě pořád za ****. ps scéna musela jsem čůrat mě fakt dostala :o)) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa skrývajú pocity nadšenia, keď po ultimátnej prvej časti prišlo pokračovanie, ktoré takmer dohnalo jej kvality. Vždy som zvedavý ako sa tvorcovia vykrútia zo záveru predošlej časti a pri tejto realizácii stačil naozaj jednoduchý nápad, ktorý sa však dočkal veľmi dobrej realizácie. Luxusná porcia napätia, ktorá každého horrorového fajnšmekra zasýti nielen ako jednohubka, ale aj ako hlavný filmový pokrm. Ako predjedlo by som síce pre úplnú prehľadnosť odporúčal pozrieť si ešte lepšiu prvú časť, no neznalcom jej absencia až tak neuškodí. Znalcom sa dáva na vedomie, že sa chystá ďalšie pokračovanie, takže severské ľadovcové kopce budú opäť nasiaknuté krvou. 85%. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Naprosto důstojný pokračování jedničky. Opět tu funguje budování napětí a tentokrát se přidává hra s divákem. Chci pochválit finále s malou dávkou spoilerů. Když tlačíme postavy k tomu, aby záporáka několikrát zabily, jinými slovy, sereme se tvůrcům do jejich práce, dostane se nám odpovědi skrz tu nejtrapnější smrt vůbec. Jinak nám tentokrát tolik nezáleží na vedlejších postavách a tvůrci to dělají záměrně, třeba tím, že opravdu pouze chvilinku pracují na sympatii k první oběti, tý nám je líto a na další postavy už serou. Zajímá je (nás) hlavní hrdinka, která to táhne velmi dobře a nemusí se k tomu moc hýbat. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Druhej díl už je přece jenom trochu obyčejně vymyšlená vyvražďovačka, takže se mi to líbilo o něco málo míň než první díl, ale zůstala dobrá atmosféra, kterou tentokrát zařizuje trošku odlehlá nemocnice a zůstala i hlavni hrdinka s tim pánem, co tam všechny kosí krumpáčem a že mu to tady jde celkem slušně, to snad nemusim řikat, navíc se mi zdá, že se z něj stává druhej Jason. Být to v 80tých letech, tak už to má 7 dílů. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama