Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Krabak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku hodně chytlavá soutěž. Každý den jsem si rád spustil Primu, abych se na ní mohl podívat a zatipovat správné odpovědi. Ovšem takle to chodilo, dokud tam vystupoval P. Novotný. Od té doby, co je tam Lesák se mi tahle soutěž znechutila. Buď ji mám už okoukanou, nebo je to tím příšerným moderátorem...--->60% ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Konečne sa ukázalo, kto má zdravý sedliacky rozum a kto má nabiflené vedomosti... Len škoda, že tie výhry boli také úbohé... dal by som 5 hviezd ale z dvoch dôvodov nemôžem: 1. Nevidel som až tak veľa častí... skôr som sledoval len príležitostne 2. Myslím si, že reality šou nemajú čo hľadať vo filmovej databáze, preto im nedávam vyššie hodnotenie ako 4.. (aj keď v podstate toto je jediná, ktorá by si 5 hviezd zaslúžila. Možno svoju nástojčivosť časom zmením a prímem reality šou za právoplatného člena filmovej rodiny) ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád Novotnýho, tak dokud to uváděl on, tak to bylo ještě koukatelný. Ale Petr Lesák je úplně neschopnej a už nejednou ty soutěžící naprosto potopil, když ve finále několik vteřin čekal než přečet otázku podruhý.... A to je jen jedna z mnoha chyb, které do soutěže tenhle zagroškudla přinesl.... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Takovejch odpadu??? No nevím. Pravda je, že tato soutěž u které nejsou potřebné znalosti, spíše odhad mě moc nechytla. Ale mnohokrát jsem u ní bezcílně probendil moře času při čekání na starou, než si oholí nohy a docela mě párkrát překvapila co si lidi tipnou. Dokonale prázdná hra pro lidi bez všeobecných znalostí. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Možná přijdu o svůj status uživatele dobře si vybírající tituly, ale mě se také moderování Novotného v tomto pořadu zamlouvalo. A to jsem ty jeho novoidní estrády vážně nemusel. Je pravda, že si mohl občas odpustit opakování otřepaných anekdot, kde jsem jen čekal na pointu, ale jinak si svoji úroveň držel. Soutěž samotná mi přijde jako zajímavá sonda do hlubin myšlení českého národa - viz časté opakování odpovědi "sex" v tabulce. Ovšem pozor, když říkám, že se mi pořad celkem zamlouval, tak to neznamená, že jsem se díval pravidelně - problémem takových soutěží a pořadů obecně je, že se každý časem okouká díky svému stereotypu. Momentálně už nesleduji vůbec - správně tipujete, kvůli Petru Lesákovi. Hodnocení - odpad bych této soutěži nedal, už kvůli oné "sondě", navíc s Novotným se na to dalo opravdu koukat, nakonec ty standartní dvě hvězdy. Jinak celkem dobrý a vystihující komentář napsal Colonist. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama