Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Ze všech soutěží, které u nás běžely, jsem se vždy těšil nejvíce na tuhle. Ne, že by mě bavil humor, ale celý ten nápad, že lidi hádají, co hádají jiní lidé, mi přijde geniální. Hrozně rád bych do pořadu vymýšlel otázky a řekl bych, že stejně tak se bavil Novotný. Díky tomu to mělo celé velmi pozitivní náladu a člověk se něčemu i přiučil. Od nového moderátora to šlo bohužel děsně dolů, protože jeho styl se k takové soutěži vůbec nehodil. Hodnocení tady moc nechápu. Patrně to mnoho lidí ani nevidělo. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem skoro každý díl s Novotným a docela mě to bavilo. Novotný mě překvapil a "ustál" jsem ho. Ten jeho vytlačovanej smích, po té, když řekne nějakou svou "anekdotu" je velmi vtipnej a já se směji jeho blbosti a zároveň i tak trochu tomu, že má takovou odvahu vytahovat ty "anekdoty" a neustále je vnucovat divákovi, který je už dávno zná z kdysi už naštěstí zaniklých pořadů NOVOT a DOBROT:-). Soutěž 5 proti 5 zajímavě před pár lety rozvířila prach mezi jinými soutěžemi. Přiznám se, že jsem tomuto pořadu nedával moc velké naděje. Ale jednou jen tak jsem přepínal a zrovna začínala. Zakoukal jsem se a dlouho se mi nestalo, aby mě nějaká soutěž tak chytla a zakrytě jsem fandil soutěžícím, kterým v ostatních soutěžích moc nepřeji:-). Závist, no, vždyť to znáte ne? A neříkejte, že ne:-). Otázky byly promyšlené a líbilo se mi, že nezáleželo na vědomostech soutěžících, kteří se tím pádem nemohli zesměšnit, jak u některých jiných soutěžích. Teď něco pro neznalé:-). V soutěži proti sobě stojí dvě pětičlenné rodiny jako týmy (tvoří je většinou rodiče, jejich potomci, sourozenci, sestřenice, tety, strýcové apod.). Soutěž je členěna na jednotlivá kola. Během finálového kola bojují rodiny o výhru 50 000 Kč a o možnost zúčastnit se soutěže v dalším dílu pořadu. Pokud se jim to podaří pětkrát za sebou, mají možnost získat v 5. díle speciální výhru ve výši až 300 000 Kč. Základním úkolem týmů je uhodnout nejčastější odpovědi na otázku dopředu položenou stovce náhodně vybraných a pro tuto soutěž dotazovaných osob. Je škoda, že Novotnému dali padáka a nahradili ho Lesákem. Neviděl jsem ani jeden díl a ani nijak mě to nemrzí, protože si stejně myslím, že "kvalit" Novotného Lesák nedosahuje a tím pádem soutěž ztrácí svůj šmrnc. Dávám 3 hvězdy a to za díly s Novotným. ()

Reklama

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Petr Novotný je na mojí černé listině.Tento ,,bavič" ,vítěz (h)různých prapodivných anket, mě několikrát svým debilním ,,humorem" donutil utéct od televizní obrazovky,v lepším případě urychleně přepnout na jiný kanál.Když TV Prima vysílala pořad 5 proti 5,tak jsem ho téměř nuceně sledoval aspoň jednou týdně se svými rodiči,ke kterým jsem chodil na návštěvu.A hle,najednou mi připadal Novotný zcela normální a řekl bych,že držel prapor téhle průměrné zábavy, mnohdy s neuvěřitelně tupými soutěžícími. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som vyznavačom takéhoto televízneho relaxu. Ale zopár častí rodinnej súťažnej relácie "5 proti 5" som videl. Pamätám si, že to uvádzal večne spotený a samozrejme ukecaný Petr Novotný. Musím uznať, že tento chlap má skutočne dar od Boha vtipne komunikovať s prostým národom. Na Slovensku túto reláciu moderuje nesympatický poloidiot Andrej Bičan. Samotná súťaž za moc nestojí, ale keď to dajú uvádzať ešte aj takému retardovi, tak to je skutočne katastrofa. Českej verzii dávam jednu hviezdičku práve za toho obézneho kecala Petra Novotného. * ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Kolega Eman H., účastník asi tuctu netuctových soutěží, byl naštěstí hned v prvním díle této ?.s.o.u.t.ě.ž.e.?. Takže jsem se víc na Petr Novotného nemusel dívat (škoda, že si při natáčení toho prvního dílu kameramani nevšimli, jak má propocenou košili) a nemusel jsem poslouchat přihlouplé otázky. Nepovedená ?.z.á.b.a.v.a.?. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama