Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

kyrtab 

všechny recenze uživatele

Ač mne Novotňák ze začátku svým projevem nasíral, po čase to k sobě sedlo a já když potřeboval, tak se zabavil. Lesák a "moderní" vzhled studia je bohužel totální propadák a nikdy to v současné podobě nebude jinak. Za dobu působení zjizveného (hlavněsebe)baviče *** , za Lesáka, kterému chybí do puntíku vše, co by měl moderátor mít, odpad. Výsledně zarovnám dolů, tupost a neschopnost odpovědných osob při "vylepšování" pořadu je tragická. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročný pořad, jehož smysluplnost je nijaká. Myšlenkou je nesmyslné vybrání 100 lidí a jejich 100 odpovědí na často naprosto dementní otázku a vzápětí sjednocení odpovědí do jistých "skupin". Osobně mi nejednou přišlo, že si autoři všechno dělají od ruky u stolu a čísla jen tipují. Týmy nudné, často z nich díky nervozitě vypadne jen pár slov jindy naopak nudně machrují, jak jsou úžasní. Trochu se to zlepšilo s Lesákem, který nahradil vysoce trapného upoceného obra Petra Novotného. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Ze začátku zajímavá a postupem času stále více jednotvárná soutěž, která zabodovala minimálně svým námětem (přeci jenom, tohle tu ještě nebylo). Každopádně časem a hlavně s přibývající stupiditou soutěžních otázek pro diváky šla úroveň dolů, díky čemuž se zřejmě Péťa Novotný začal potit tak, až ho musel nahradit Petr Lesák. Škoda, že já už se dávno nedíval... Dvě hvězdy za nápad a prvních zhruba dvacet dílů. ()

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

Petr Lesák je strašný komentátor. Pořad sám o sobě není až taková stupidita, věřím, že u hodně rodin má úspěch, že se u toho "pobaví". Opravdu u tohoto pořadu asi člověk může vypnout mozek a tlemit se kravině. Jednu hvězdičku dávám za finále, která je vážně hardcore, jako odpověď Fabka na otázku jmenujte nějaký český zámek je mazec. A že podobných odpovědí je tam spousty. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Konečne sa ukázalo, kto má zdravý sedliacky rozum a kto má nabiflené vedomosti... Len škoda, že tie výhry boli také úbohé... dal by som 5 hviezd ale z dvoch dôvodov nemôžem: 1. Nevidel som až tak veľa častí... skôr som sledoval len príležitostne 2. Myslím si, že reality šou nemajú čo hľadať vo filmovej databáze, preto im nedávam vyššie hodnotenie ako 4.. (aj keď v podstate toto je jediná, ktorá by si 5 hviezd zaslúžila. Možno svoju nástojčivosť časom zmením a prímem reality šou za právoplatného člena filmovej rodiny) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama