Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Upoceného slintajícího pouťového baviče Novotného stírajícího svůj pot kapesníkem nebo rukávem mě nikdy sledovat nebavilo:-( Ale i tak soutěž měla nějakou úroveň. Co se týká drobného klučiny s dětským hlasíkem a nepřirozeným postojem Petříka Lesáků, tak ze začátku bída, teď je to už o něco lepší ale i tak na Novotného stále nemá no holt není tak vlezlí a nemá tolik zkušeností:-) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročný pořad, jehož smysluplnost je nijaká. Myšlenkou je nesmyslné vybrání 100 lidí a jejich 100 odpovědí na často naprosto dementní otázku a vzápětí sjednocení odpovědí do jistých "skupin". Osobně mi nejednou přišlo, že si autoři všechno dělají od ruky u stolu a čísla jen tipují. Týmy nudné, často z nich díky nervozitě vypadne jen pár slov jindy naopak nudně machrují, jak jsou úžasní. Trochu se to zlepšilo s Lesákem, který nahradil vysoce trapného upoceného obra Petra Novotného. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Pamatuji časy kdy jsem na to pravidelně čuměl(to bylo o prázdninách, kdy jsem neměl asi nic lepšího na práci), možná kdyby místo Petra Novotnýho, který po 20 minutách vysílání byl zpocený jak prase, to moderovala nějaká pěkná holka tak je to možná oblíbenější a možná na to koukám déle. Dvě hvězdy dávám, protože na to jakej je Petr Novotný kokot tak to taková kokotina nebyla ()

kyrtab 

všechny recenze uživatele

Ač mne Novotňák ze začátku svým projevem nasíral, po čase to k sobě sedlo a já když potřeboval, tak se zabavil. Lesák a "moderní" vzhled studia je bohužel totální propadák a nikdy to v současné podobě nebude jinak. Za dobu působení zjizveného (hlavněsebe)baviče *** , za Lesáka, kterému chybí do puntíku vše, co by měl moderátor mít, odpad. Výsledně zarovnám dolů, tupost a neschopnost odpovědných osob při "vylepšování" pořadu je tragická. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Ze všech soutěží, které u nás běžely, jsem se vždy těšil nejvíce na tuhle. Ne, že by mě bavil humor, ale celý ten nápad, že lidi hádají, co hádají jiní lidé, mi přijde geniální. Hrozně rád bych do pořadu vymýšlel otázky a řekl bych, že stejně tak se bavil Novotný. Díky tomu to mělo celé velmi pozitivní náladu a člověk se něčemu i přiučil. Od nového moderátora to šlo bohužel děsně dolů, protože jeho styl se k takové soutěži vůbec nehodil. Hodnocení tady moc nechápu. Patrně to mnoho lidí ani nevidělo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama