Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

ER 

všechny recenze uživatele

Takový propadák jsem nečekal.Zvlášť,když jsem viděl trailer,který ukázal slušné,komické momentky. Jenže ve filmu právě tento dynamický střih chybí a ony komické momentky v traileru jsou ve filmu součástí zdlouhavých a nešikovně "naroubovaných" scén,které ve výsledku přivodí spíše nudu. Banálně podaný příběh pak všemu nasadí trnovou korunu.Renée i ty ? ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Kdo očekává dobrou romantickou komedii na úrovni, bude zklamán. Kdo však nečeká vůbec nic, bude spokojen, protože se divák ničeho převratného nedočká:-) Už už jsem chtěla psát prosebný dopis do států osobně pro Renée, zda by mi neposlala tu úžasnou "northfaceku", protože ona ji v Miami určitě neuživí. A zase mi to nevyšlo!!! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +kupodivu hlavní postava, a také její představitelka, trochu romantické, ale dostatečně zábavné, dělání si legrace z kontrastu městská holka na vesnici kupodivu dobře funguje, závěrečný happy end asi spoustu z vás potěší -na první pohled tento film působí levně, hlavně v obsazení, v němž Harry Connick Jr nesahá Renée ani po kotníky, obsazení ve vedlejších rolích působí podobně, stejně tak i scénář, který se hodí spíš do televize/// Holka z města je nakonec lepší film než jsem čekal. Nejhorší ze všeho je když se koukáte na komedii a vůbec se u ní nebavíte. Ale je se celkem příjemně bavil. Rozhodně jedno zkouknutí neuškodí, když nebudete čekat nic světoborného./// Celkem 62%/// ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomý film s pitomým dějem a pitomými postavami. Neuvěřitelná nuda a blbost. Na tohle téma bylo natočeno spoustu jiných (a výrazně lepších) filmů, tenhle rok třeba takový Návrh. Hlavní hrdinka jen divně kouká, špulí pusu a zvláštně se usmívá (to asi tou zimou - ba ne Zuzi, to je ten botox). Ve filmu najdeme příšerný, tolikrát ohraný momenty jako zaseknutej podpatek, opilecký výstup s velmi nelegračním padáním do sněhu a otravný (vesnický, haha) lidi. Harry Connick je mi dost nesympatickej, občas mi přijde, promiňte ten výraz, ale jako retard, už už jenom aby slintal. Nečekala jsem od toho nic moc, ale aspoň trochu ano. Nic na tom filmu není zajímavého. Jedna hvězda za snahu... ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Ač moji oblíbenci dávají 2h, já bez výčitek 4h. Ano, je to čajíček a k tomu jeden z valérů Amerického snu, ale kdo by to nechtěl zažít?! Kdo se nesnaží „co to jde“ a koho nakonec Osud stejně nevezme pod krkem a s chutí nepropleskne? Renee je reprezentantkou nás všech, pinožících se lidiček, kteří věří, že „to zvládnou“, protože na tom vlastně nic není... Tvůrci si nedělají srandu z venkova (jak tomu zhusta bývá), ale nastavují zrcadlo „projektům“, manažerům, souhrnně „těm z města“ od kterých nelze čekat mnoho dobrého, co by nejspíš podepsal mnohý z nás. 96 minut slušné zábavy. Doplněno: film jsem (ač ho mám na DVD) nedávno o5 viděl v TV a nemohu nepřiznat, že se mi líbí čím dál víc. Proč? Snad, že kostýmek Renee děsně sluší či, že film má nesporně mnoho rovin. Jenom ťunťa může film hodnotit toliko dle jediné roviny (kterou je s to postřehnout). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama