Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (409)

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je asi to nejsmutnější, na co jsem kdy v televizi narazil, přičemž působí spíš forma než obsah, který by až tak zlý možná být nemusel. Silnější než smutek z účinkujících je tudíž smutek z diváků, kterým daný formát vyhovuje. Nelze však pominout, že více než u jiných pořadů zde tvoří účinkující s diváky kompaktní televizní národ. Jde z toho pocit naprosté paralýzy a nechutenství života. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Výborný počin, který ještě donedávna neměl v našich končinách obdoby. Chválím NOVU, která tento projekt vybudovala. Bavil jsem se skoro u všech dílů. Nejlepší na tom bylo, že vždycky šla žena do jiné rodiny, která byla úplnej protiklad té její. To bylo dokonalé a myslím si, že nejen já čekal vždycky na tu chvíli, kdy začnou hádky. Ty byly skoro pořád a NOVA nám je patřičně "servírovala". Pak další dny jsme si mohli v bulvárních článcích číst něco více. Např. v pořadu vystoupila rodina, kde byl šílený nepořádek a hned se o to začla zajímat sociálka, která chtěla odebrat ženě její děti. Je zajímavé, že to sociálka nevěděla už dávno před uvedením v pořadu. Dokonce prý i některé účastnice skončily v péči psychiatrů. A dokonce i štáb nutil účastníky pod pohrůžkou finančních postihů k extrémnímu jednání tak, aby vznikaly hádky a spory. Moc tomu ale nevěřím. Já bych do takovéto reality show nikdy nešel a obdivuji lidi, kteří najdou tu odvahu být pod dohledem kamer a na očích mnoha tisíc diváků. A to vše jen pro 50 000. Už se nemohu dočkat dalších nových dílů. Doufám, že brzy uvidím Rosenbergovu verzi:-). Sice plný počet nedávám, ale i ty 4 jsou velmi pěkné. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A já mám tenhle pořad docela rád. Někdy jsou díly docela nudné a poklidné, jindy je to docela maso. V každém případě se člověk dozví, jak žijí někteří ostatní a jak může být rád za to, co má (nebo spíš nemá). A jasně, s kamerou za zadkem se lidi většinou chovají jinak, ale tohle jinak natočit nelze. Nemám problém si udělat něco dobrého k jídlu, zasednout a prostě se jen bavit. Podúroveň jsou leda tak zbytečně kritické pindy zdejších hodnotitelů. 60% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Tuhle věc evidentně většina zdejších hodnotí z čistě ‚morálního‘ hlediska, nespílám jim za to. Nejsem sice sociolog, ale vážně mě sem tam bavilo nahlédnout pod pokličku soukromí lidem, jejichž duševní a (asi taky?) finanční chudoba je dohnala k tomu, aby se přihlásili do této soutěže. Aneb, „za padesát litrů cokoliv“. Nejvíc se ve mně tlouklo to, jestli mám ty lidi litovat, nebo jimi opovrhovat. Každopádně jasné potvrzení všech oblíbených mýtů o „blbečcích Češích“ a asi nejlepší reality-show, která proletěla našimi televizemi, přesto jsem svým způsobem rád, že už skončila. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Někdy celkem zajímavé sledovat vývoj během toho týdne, zvlášť když nováci vždycky vybírají dvě diametrálně odlišné rodiny, hold podle hesla jiný kraj, jiný mrav. Jen opravdu nechápu lidi, kteří se do takovéto reality show hlásí, pro peníze člověk zjevně udělalá úplně cokoliv, občas nad tím zůstává jen rozum stát. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama