Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najzaujímavejšie príbehy zo súdnych spisov si našli cestu na televíznu obrazovku. Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac ponúkne relácia Súdna šou. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.

TV JOJ pripravila inscenovanie procesov, ktoré vychádzajú zo skutočných prípadov, ktoré sa preberali v slovenských súdnych sieňach. Produkcia relácie sa rozhodla ísť odvážnou cestou – na nakrúcanie používa nehercov, prípadne ochotníkov. V úlohe sudcov, prípadne právnych zástupcov či žalobcov sa objavujú profesionáli z právnickej brandže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

scorpio777 

všechny recenze uživatele

Asi to najlepšie, čo sa dá v tej obludnej JOJke pozerať. OK spracovanie, výkony hercov, réžia je otrasná a bohužiaľ stála sa z toho masovka, ale stále je to najlepší dôkaz toho, že najlepšie scenáre píše sám život. Dôkaz toho, že často príbeh a podstata je dôležitejšia ako " veľké umenie". Kiež by sa naši velkí "filmári" vedeli znížiť k týmto námetom a dať im aj nejaký obraz .... nie oni si radšej si prnoplánovo vymyslia podstatu a okolo nej budujú umenie. Bol som veľký fanda Menšíkových Bakalárov .....ach ach kde sú tie časy. ()

desolator6 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je zákon že sudca nemôže hovoriť o prípade aj keď je už uzavretý?Pokiaľ áno, tak porušuje zákon alebo to nie je sudca. Každopádne kauzy tipu "Bude sa volať náš syn po mame Bednička, alebo po otcovi Kotkodák" ma vážne neberú (tento proces tam naozaj bol) . Herecké výkony tu už spominané boli, nebudem opakovať. Môj "verdikt"? Hrôza!!! ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem svědkem několika dílů a musím uznat, že tak trapné představení jsem už dlouho neviděl. Věřím, že na tuto žluč televizní zábavy koukají snad jen opravdu škodolibí jedinci, nebo momentálně zaostalí. Když už jsou důvody soudního sporu k pousmání, ostatní je spíš k pláči, nebo skutečné psychologické drama pro otrlé. Rozhodně nedoporučuji divákům s alespoň drobnou dávkou soudnosti a vkusu a ostatním vzkazuji: "Kdo se bojí, sere v súdnej sieni!".. Pro vychutnání opravdových lahůdek a skutečného prostředí doporučuji zajít k normálnímu soudu, kam bývá normálně vpuštěna i veřejnost a není třeba se svíjet doma v křesle s křečemi z trapnosti způsobených touto kolosální hovadinou. 10% ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu tenhle formát a nechápu ani, že se rozlejzá pod různými názvy na vícero komerčních televizích. Je to odporná sračka, kterou osobně řadím k tomu nejpokleslejšímu v současné televizní produkci. Člověk by se sice mohl naivně těšit na dobu, až tenhle formát zase vyjde z módy a slehne se po něm zem, ale to by nesměl vědět, že po tom přijde zcela jistě něco ještě horšího. Existence podobných pořadů jen umocňuje mou averzi k televizi a nedivím se, že se jí čím díl víc lidí zbavuje - osobně mi bylo z jediné epizody SS, k níž jsem se náhodou dostal, zcela na zvracení. ()

poet 

všechny recenze uživatele

Pôjdem trošku proti prúdu ale podla mňa je toto jedna z mála vecí čo sa TV JoJ ako tak podarila... Nie je to ani tak strhujúcim rozuzlením alebo šialenou pointou že kto vyhrá ten aktuálny spor, ale skôr o samotnom priebehu pojednávania. A najväčšie plus by som dal tomu kto vyberá tých "nehercov" do konkrétnej úlohy pretože mu to celkom pasuje. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Jana Buršáková, která ztvárňuje postavu soudkyně, ve svém osobním životě pracovala jako příslušnice sboru vězeňské a justiční stráže a pravidelně absolvovala semináře v oblasti práva. (FIBO)
  • Jaroslav Penc, který ztvárňuje postavu soudce Alfonze Richtera, má právní vzdělání a vystudoval Právnickou fakultu univerzity Komenského v Bratislavě. V soukromí pracuje jako advokát. (FIBO)
  • Jaroslav Mendel, představitel JUDr. Ernesta Sadowského, se jako jediný z tria soudců nikdy nezabýval právem ani nikdy nepůsobil v oblasti justice nebo vězeňství. (FIBO)

Reklama

Reklama