Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

kulyk 

všechny recenze uživatele

My si tady pěstíme štěnátka a ty kočičí svině, zatímco děti v Africe nemají co žrát! Chtějí je? No samozřejmě!! Hamižnost našeho kulturního okruhu je do nebe volající..... S velikým obdivem k tomu pánovi, co Srstkovi před cca. patnácti lety pravil, že na psa kašle a ať klidně chcípne, zabouchl mu vrata před obličejem, zajistil je na očko z bužírky a měl pocit, že je v bezpečí, sázím čtyři. Pět bych dal, pokud by pohotový štáb zvěčnil i moment, kdy Zdenda jemným drcnutím malíčku dvířka opět pootevřel a hrábnul dovnitř. Jo, a taky za to, že ti olezlí opuštěnci dostali další šanci, bla bla bla bla, též jsem slušný člověk a milovník zvěře. S ochranou, samozřejmě. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Především projev Zdeňka Srstky si samozřejmě říkal o parodování, kterého se různí komici s větší či menší úspěšností rádi ujali. Ale když vidím toho černého trotla (mluvím o labradorovi, ne o žádném migrantovi z jihu, takže hlídači korektnosti na internetu z neziskovek můžou zůstat v klidu), jak se mi drápe na klín a prudkým funěním, slintáním a vrtěním ocasu se mi snaží naznačit, že bych s ním měl ve 30stupňovém vedru vyrazit na procházku už teď a nečekat, až skončí Hospoda, tak to z původních 4 zvednu na plný počet, protože díky tomuhle pořadu našlo hodně podobných troubů, jako je ten můj, i jejich kočičích (ne)přátel nový domov a snad i lepší život. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Myslím ,že tenhle pořad si zaslouží plný počet. Ne že by byl kvalitativně tak perfektní ,ale obsahově si to plně zaslouží. Pomoc opuštěným zvířatům hlavně psům je záslužná činnost. Němá tvář si zaslouží lepší osud než někde běhat u popelnic či být někde týraný. Sami máme z útulku fenku vlčáka je sice křížená ,ale je fantastická je to domácí mazánek jmenuje se Kačenka. Do toho jsou tu ukázány případy týrání. Jeden z mála pořadů co má smysl. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Tady se nehodnotí umělecký výraz pořadu a asi by ani neměli hodnotit lidé, kteří doma nechovají žádné zvíře. Ale nezisková práce pro němé tváře by správně měla být oceněna všemi. Je smutné, že jsou takové pořady vůbec potřeba. A komentář MM_Ramoneho mě trochu zklamal, to radši neměl hodnotit vůbec, než s takovým pokrytectvím. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Panu Srstkovi bylo tak dlouho předhazováno, že vypadá jak Švejk, až si od legendární literární postavy nakonec vypůjčil i to povolání a začal nabízet psy. A umí to tak geniálně, že by vám možná dokázal udat i vlkodlaka, kterému ještě kousek dětské ruky kouká z mordy :-) Hodnocení též za popularizaci nejen v pořadu nabízených, ale všech pejsků z útulků. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V únoru roku 2019 na posici jednoho z moderátorů pořadu po dvaceti čtyřech letech Zdeňka Srstku vystřídal Petr Rajchert. Srstka později uvedl: „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady.“ (JoranProvenzano)
  • Producent Čestmír Kopecký vzpomínal, že "když se z čtrnáctideníku Chcete mě? stal týdeník, bylo nutné doplnit Martu Kubišovou, která nestíhala, někým novým. Nemohl to být nikdo jí podobný, ale musel mít přirozenou morální autoritu. Hned na prvním natáčení, po příjezdu do útulku, jsme jako vždy vyslovili prosbu vzít psy z klece a volně je ukázat. Vedoucí útulku řekla: 'To nebude problém, jen u toho dobrmana to nepůjde, protože je moc zlý.' Zatímco jsme se domlouvali, otočím se a vidím Zdeňka Srstku, jak táhne nešťastného dobrmana, který brzdil všema čtyřma, za uši ven a říká 'pojď, neboj se, tak ty jsi prej zlej.'" (NIRO)

Reklama

Reklama