Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Ulítlá šílenost,téměř bez zábran.O zábavu se stará především všehoschopný Josh Gad,kterého tradičně fantasticky dabuje Bohdan Tůma.Komedie,která je jen pro ty,komu nevadí vulgární,fekální a teenager humor.Zkrátka jen pro někoho,kdo nebude na filmu hledat boty a logický děj,ale chce se jen nezávazně pobavit!Nic pro snoby a intelektuály! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tři nerozluční kámoši z vejšky hledají nějaké povyražení. Tlouštík Bump (Josh Gad) a panic Scottie (Bret Harrison) si během studií o holky ani neškrtnou. Úspěch má jen Mike (Nicholas D´Agosto), který má vztah s pohlednou Ericou, který ale rázem bere za své. Na karnevalové sexy oslavy Mardi Gras, kde jsou holky tak nějak povolnější a svolné ke striptýzu, vyrážejí mladíci s vidinou užít si nejlepší párty svého života, spoustu nevázaného sexu a děvčata přehazovat vidlemi. Rázem však trio musí řešit na místě potíže s ubytováním, alkoholem, sexy dvojčaty, s nespláchnutým exkrementem v toaletní míse celebrity, oslavy svojí návštěvou totiž poctí i skutečná Carmen Electra, ale hlavně se do Mikeova vztahu vloudí lež, když na oslavách ke svému překvapení zahlédne v průvodu i svoji odhalenou přítelkyni, která zde ale neměla vůbec být. Naštěstí je na obzoru nová láska. Kolotoč pubertálních a do jisté míry obehraných gagů v novém prostředí jižanského státu. A to vše natočeno v přitažlivém vizuálu. První dvě třetiny filmu jsou celkem v pohodě. Trio studentů je sympatické, i když ho ztvárnili herci, co překročili třicítku. Carmen Electra má účinkování v podobných sexy filmech předplaceno, ale zřejmě nedostala natolik dobře zaplaceno, aby se jí vyplatilo se svléknout. Slintající divák se bude muset spokojit, že svoji lepou figuru nechá vyniknout ve spodním prádle a nahá bude pouze za sprchovací plentou. O odhalená prsa ale divák nebude ochuzen. Pár komparzistek kozy ukáže. Film se držel zkrátka, pokud jde o fekální a ujetý humor. Ani soutěž ve stylu "Miss mokré tričko" spojená s "dovednostním" kláním, která měla náběh být ujetá, nepřinesla extra zlepšení. Ovoce při ní sice putuje z různých tělních otvorů, ale pořád tomu chyběl ten šokující prasácký rozměr. Prostě už tohle tady všechno bylo předtím na podobný a nápaditější způsob. Ke všemu je dojezd filmu poměrně fádní, gagů rázem výrazně ubude, mladíci dojdou k prozření, což byla trochu moralistická nuda. Máte-li rádi obehrané gagy, bez kterých se neobejde žádná sexy komedie, plus zástup sexy děvčat, asi se na tenhle příspěvek z pozvolna opadající vlny teenage komedií rádi podíváte. Zjistíte, že mnoho nového nepřináší, ale úplný neoriginální recyklát to není. 60% ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak Carmen Electra má za sebou další roli v blbém béčkovém filmu. Je to taková specialistka na tyto role. Film Mardi Gras mi přišel jako americká propaganda sloužící k tomu, aby víc vypatlaných teenagerů jezdilo do New Orleans a ne do Ria. Největší předností filmu jsou nadržené sestřenky dvojčata a pak taky jedna ultimátně nechutná scéna s letícím hovnem. Na tu hned tak nezapomenete. Jeden by kvůli té scéně chtěl dát i tři hvězdičky, ale když ten zbytek je tak strašně nudný a ti herci jsou tak strašně nezajímaví až nechutní, že to prostě nejde. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Superní komedie, u které jsem se převážnou dobu dobře bavil. Několik srandovních situací je zde bombastických. Za všechny zmíním například návštevu pokoje Carmen Electry. Celkově film působí hodně ujetě a je ho třeba brát s velkým nadhledem, což ale o to když většina scén a hlášek funguje na jedničku. Dojem možná trochu kazí pár zbytečných fekalit. A pomyslnou třešničkou na dortu je potom přítomnost velkého počtu odhaleých žen. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Tak na film Prci, prci, prcičky tihle chlapci neměli, ale dokázali pobavit a téhle komedii se jako jedni z mála přiblížili. Je to vlastně dost podobné, jen Mardi Gras je taková novější verze. Tři chlapci si jedou užít prázdniny na karnevalový festival jménem Mardi Gras. Jeden už má dívku a snaží se pomoct přátelům o to samé. Ten výraz, když uviděl svou přítelkyni v davu nahoře bez, byl k nezaplacení. Carmen Electra byla zajímavým zpestřením, pořád vypadá přitažlivě a sexy. O dalších slečnách netřeba mluvit, všechny byly krásné. Nejvíc se mi ale zalíbila postava Lucy, kterou si oblíbil Mike. Bump a jeho úchylné kecy byly vtipné, následný obleček do klubu byl definitivně nejlepší. A když si kluci museli vybojovat a vysoutěžit lístky na již zmíněný vstup do klubu, to byl jeden z nejlepších okamžiků celého filmu. Byla to opravdu skutečně příjemná podívaná a hoši mě pobavili. Nejvíc mě rozesmála ta Scottieho nepříjemnost v hotelu, to byla největší bomba celého filmu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama