Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Kozy, chlast, sex a fekální scénky a na jednom festivalu zasunout chtějí tlusťoch, makoň a inťoš. Mardi Gras je každoroční velkolepý festival v New Orleansu. Sem míří tři středoškoláci, kteří mají problém sehnat nějakou slušnou kost do postele. Zvláště když se jeden z nich zamiluje do sexy symbolu, Carmen Electry, jíž věnuje náhrdelník pravých perel. Kromě fekálních vtípků jsou zde fórky vyplývající z debility té či oné postavy, různých trapných situací a rádoby vtipných hlášek na úrovni puberťáckého humoru. Pokud vás ale tento styl a typ humoru neopustil a podobné filmy vás od dob Zmrzliny na klacku stále berou, na jeden večer s kamarády a spoustou chlastu se film docela hodí. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak Carmen Electra má za sebou další roli v blbém béčkovém filmu. Je to taková specialistka na tyto role. Film Mardi Gras mi přišel jako americká propaganda sloužící k tomu, aby víc vypatlaných teenagerů jezdilo do New Orleans a ne do Ria. Největší předností filmu jsou nadržené sestřenky dvojčata a pak taky jedna ultimátně nechutná scéna s letícím hovnem. Na tu hned tak nezapomenete. Jeden by kvůli té scéně chtěl dát i tři hvězdičky, ale když ten zbytek je tak strašně nudný a ti herci jsou tak strašně nezajímaví až nechutní, že to prostě nejde. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fakt, když přijedeš do New Orleans tak tě tam přefikne Carmen Electra ? No tak už vím kam pojedu na jaře. Jinak humor má nízkou úroveň, takže jsem se docela bavil. Třeba při scéně s hovnem jsem si vzpoměl na kolegu malarkey, dál bych to radši nerozváděl. Určitě ne pro lidi co požadují duchovní zábavu, pro bezcharekterní nuly však ideál. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nějak mi přišla chuť na nějakou teenage úchylárnu, která by mohla být aspoň trochu vtipná a oddechová a zkusil jsem tohle. Od začátku je vidět, že to je lacinější, a to nejen humorem, ale i zpracováním. Už jsem viděl mnohem lepší a vtipnější, ale i mnohem horší, takže by se to dalo ještě zařadit mezi koukatelné, dokonce i pár momentů k smíchu by se našlo. # příběh 4 | hudba ? | humor 4 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3 ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Superní komedie, u které jsem se převážnou dobu dobře bavil. Několik srandovních situací je zde bombastických. Za všechny zmíním například návštevu pokoje Carmen Electry. Celkově film působí hodně ujetě a je ho třeba brát s velkým nadhledem, což ale o to když většina scén a hlášek funguje na jedničku. Dojem možná trochu kazí pár zbytečných fekalit. A pomyslnou třešničkou na dortu je potom přítomnost velkého počtu odhaleých žen. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama