Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| Jako první věc co chci vyjádřit, je fakt, že proti Bollovi nic nemám. Zkusil jsem tento snímek, protože na to, že ho ostatní zatracují, tak se jim toto celkem líbilo (hodnocení u mnohých mých oblíbenců je nadprůměrné). Zkusil jsem to a byl jsem rád, když film skončil. Psychická vyřízenost. A to asi i především pramenící z toho, že mi to vůbec nesedlo. Ani ten příběh, nějaká myšlenka, prostě nic. Už od začátku mě to děsně nudilo, hlavní herec (mladík) mi moc sympatický nepřišel. A pak přišlo to hlavní: Začal střílet do všech, koho potkal a neměl k tomu žádný bližší důvod. No, dobře, pak už začal alespon pro něco střílet, nějaké ty prachy ukořistil, dokonce to na konci dobře narafičil, takže z toho vyvázl a nikdo nepřišel na to, že on byl ten šílený zabiják, zamaskován. To mě ale vůbec nezajímá. Mě už ten princip nebavil, že si střílel do koho chtěl. Akce mě vůbec nezaujala. A technická stránka, kamera atd ? No to také nebylo nejlepší, dyt se kamera klepala i při obyčejných scénách. No, asi to dál nebudu komentovat, pro mě odpad jak vyšitý. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem nechápal, proč ta servírka lezla ze zadu stolu, když mohla jít ze předu. Přesně tak, jak to udělala po tom incidentu. Když pak hlavní hrdina vyrazil spáchat svůj teroristický čin, vypadal jak Robocop. Kafe bez pěny za 4 a půl dolaru - to by nasralo i mě. Film obsahuje spoustu ekologických otázek a otázku potřeby peněz. Svět bez peněz ? To už jsem někde slyšel. CITÁT - Utíkej Foreste !!!!........... Film poukazuje na to, jak dokážou být lidé lhostejní, sebestředný, nevšímavý a neohleduplní. Například hráči binga se po jeho odchodu opět věnují své hře. Biull Williamson ( Brandan Fletcher ) nám mezi tím ukazuje svou vlastní kontrolu populace. Režie, produkce a scénář Uwe Boll. Jeden z filmů, co se mi od tohoto člověka líbil. Způsob natáčení je však pro mně špatný. Použil totiž handycam systém a ten já moc nemusím. Naštěstí je kamera méně rozklepaná než třeba ve filmu Monstrum. Hlavní kameraman byl Mathias Neumann. Hudbu k filmu dělala Jessica De Rooij. Ve filmu zazní její Some beer. Je to brutální masakr se zajímavým koncem. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pomalu už nerozeznávám rozdíl mezi fanatismem a terorismem, jelikož jsou si už tak podobné, že mi to ani nepřijde. Na Rampage jsem narazil úplně náhodou a po dlouhé době jsem si bez okolků sedl k filmu. Rampage mě příjemně překvapil a je mi opět jedno, od jakého režiséra to je, protože tenhle film dokáže ukazovat to, na co ostatní ani nepomyslí. Beznaděj a hnus je v tomhle filmu číslem jedna, rozhovory stojí za starou bačkoru a jsou jen takovou trapnou vatou, ale výsledek je víceméně hodně povedený a jsem rád, že něco takového vzniká. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale Uwe natočil snesitelný film. Sice po filmařské stránce mě ta jeho shaky cam docela hodně rychle začala štvát, nicméně Brendan Fletcher byl minimálně v těch videozáznamových sekvencích v rámci možností fajn, celý ten foreshadowing v úvodu fungoval parádně a v podstatě to vše bylo v rámci béčkové či céčkové produkce relativně dobře stravitelné a náležitě uhozené. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Surová, naturalistická a politicky nekorektní záležitost, která získává plusové body hlavně nekompromisní formou zpracování a vcelku zajímavým námětem, který se zdá býti čím dál tím aktuálnějším. Uwe opět natočil film "po svém", bez okolků, zbytečného moralizování a překvapivě skvělou pointou (stejně jako například v Tunnel Rats) a právě tady se mu to všechno bezezbytku vyplatilo. Uwe Boll, zdá se, načíná novou kapitolu své doposud nepříliš slavné filmařské kariéry. 70% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)
  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)

Reklama

Reklama