Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nezajímá mne nekvalitní tvorba zřejmě videoherního maniaka Uwe Bolla, tohle byl první film, který jsem od něj viděl. A naprosto mne to uzemnilo, vůbec jsem nechápal, co se na té obrazovce děje. Samotná akce by byla sračka, kdyby Uwe nevrazil do filmu několik desítek zmínek o dnešních sociálních a ekologických problémech a nastínil jednu z možností jejich řešení ... Monology hlavního hrdiny mne naprosto mrazily a palice šrotovala naplno ... Tohle trumflo i Takové normální zabijáky (1994) a to bez velkých hereckých výkonů, herců a omáčky kolem ... Jednoduchá, ale naprosto nekompromisní jízda na branku ... Uuuuufffff!!!! ... ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| Jako první věc co chci vyjádřit, je fakt, že proti Bollovi nic nemám. Zkusil jsem tento snímek, protože na to, že ho ostatní zatracují, tak se jim toto celkem líbilo (hodnocení u mnohých mých oblíbenců je nadprůměrné). Zkusil jsem to a byl jsem rád, když film skončil. Psychická vyřízenost. A to asi i především pramenící z toho, že mi to vůbec nesedlo. Ani ten příběh, nějaká myšlenka, prostě nic. Už od začátku mě to děsně nudilo, hlavní herec (mladík) mi moc sympatický nepřišel. A pak přišlo to hlavní: Začal střílet do všech, koho potkal a neměl k tomu žádný bližší důvod. No, dobře, pak už začal alespon pro něco střílet, nějaké ty prachy ukořistil, dokonce to na konci dobře narafičil, takže z toho vyvázl a nikdo nepřišel na to, že on byl ten šílený zabiják, zamaskován. To mě ale vůbec nezajímá. Mě už ten princip nebavil, že si střílel do koho chtěl. Akce mě vůbec nezaujala. A technická stránka, kamera atd ? No to také nebylo nejlepší, dyt se kamera klepala i při obyčejných scénách. No, asi to dál nebudu komentovat, pro mě odpad jak vyšitý. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bill (Brendan Fletcher) je zcela nenápadný mladý muž. Nikdo tedy ani netuší, že připravuje velkou pomstu svému okolí, celému městu i celému světu. Potajnu si z různých zdrojů obstarává zbraně a brnění, které mu mají pomoci v jeho šíleném plánu - zabít vše, co se hýbe ... Takovéto filmy se mi hrozně těžko hodnotí. Po filmové stránce je film skvělý (kdo by řekl, že v komentáři k filmu Uwe Bolla použiji toto slovo?), po stránce lidské naopak příšerný. Je mi jasné, že šílenců běhá po zemi spousty, a chtěl bych věřit tomu, že tento film neposlouží některému z nich jako návod jak si vyřešit své osobní problémy (a když už, tak zcela sobecky doufám, že to bude hodně daleko ode mne). Zvlášť, když hlavní hrdina je ve filmu prezentován opravdu jako hrdina. No nic, zatím zůstanu u průměru a uvidíme co bude dál... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mnohým "Holkám" z Filmové teorie tento Úve způsobí hlavoBoll. Tohle nebude so leicht prohlásit za Abfall a poslat yntelechtuálně nach Kopr! Vícevrstvý manuál na redukci populační exploze uchopil Herr Regisseur za opačný konečník a později snad podle něj vznikne i hra, která propadne. Zvláštní uznání si zaslouží zejména casting, protože tak nesympatický sliz do hlavní role by se stěží hledal i v konteinerech potratových klinik!! ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Mělo to být přeci o akci, ale to bylo zapomenuto, jaký psychotik to natáčí. Ten člověk se stále pouze učí základům tvorby audiovizuálního díla. Jediná logická věc ve filmu je ta, že projektil pronikne pod kůži, a začne téct krev. No prostě u jiného režiséra by to bylo na přes-držku, ale u Uwe Bolla je to důkaz uměleckého talentu. ❌ ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)
  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)

Reklama

Reklama