Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Patnáctiletá dvojčata, Cally a Lance, najdou jednoho dne zničehonic komiks, který je kupodivu upozorňuje na všelijaké věci týkající se jejich budoucnosti a věcí, které teprve mají zažít. Je to pro ně hra, která zpočátku vypadá nevinně a zábavně, ale jak pokračuje, stává se čím dál tím nebezpečnější. Předpovědi jsou stále zlověstnější a temnější, komiks pomalu dvojčata dočista pohltí a ovládne. Nakonec je odnese do děsivého, zneklidňujícího a mimořádně nebezpečného světa, odkud kdoví, je-li vůbec cesta zpátky... (TV Megamax)

(více)

Diskuze

necisty

necisty (hodnocení, recenze)

Psal jsem ti SZ,ale neozýváš se, tak to zkusím ještě sem.Určitě to někde upni:)!

astaroth27

astaroth27 (hodnocení, recenze)

Mám nahraté epizódy 15.-19. a 22.-25. v českej verzií...musím priznať že netuším, prečo práve tieto a prečo len tieto :D Mala som 14, keď som ich nahrávala na kazetu a prerábala do DVD verzie, preto tak aj vyzerá - tie dizajny v menu a v pozadí hrajúcu Metallicu (čo som vtedy považovala za najtvrdšiu hudbu) ako nekomentujem :D Takže ehm, keby mal niekto o to záujem, mohla by som skúsiť nejak to uploadovať ...

necisty

necisty (hodnocení, recenze)

Chtěl bych požádat lidi, kteří se nějakým způsobem dostali k tomu seriálu a je to jiný způsob než přes t*rrenty, tak prosím ať tenhle způsob sdělí ostatním:) Seriál chodil na Jetixu v českém znění, tak jestli jej někdo nenahrával?! Mám jej pouze v angličtině bez titulků.

Reklama

Reklama