Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mezi slepými i jednooký králem, to je Hodina pravdy v nabídce takzvaných zábavných pořadů. Jestli má někdo při víkendovém večeru čas a náladu sledovat Péťu Svobodu, kterak učí české rodiny lačnící po nových příborech do kuchyně prdět pozpátku svoje jména, přijde mi to jako velká škoda a mrhání. Daleko zábavnější hodinou pravdy je kupříkladu rande s krásnou holkou. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Vždy sa mi páčilo a obdivoval som, ako sa dokážu jednotlivci, ale aj kolektív popasovať s úlohou a dokážu zvládnuť za pár týždňov tréningu aj kúsky, ktoré by si človek myslel, že vyžadujú dlhodobejší tréning. Pravda, nie vždy to každému vyšlo a nervozita v štúdiu bola častokrát veľká. Doteraz si napríklad pamätám, ako sa pani musela naučiť Ludolfovo číslo na 100 desatinných miest. Neviem síce, načo to pani využije v reálnom živote, ale má za to doma nový bicykel, plastové okná a jej deti nový PC :) Českú mutáciu som navyše vždy sledoval radšej, ako slovenský nepodarok, ktorý svojou veľkou papuľou kazila pani Malachovská. ()

Reklama

gizi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je tuším jediný zábavný pořad, na který se v televizi dívám a myslím si, že je asi taky jeden z mála, který se dá sledovat. Baví mě především pro tu radost, když se podaří úkol splnit. A ty úkoly jsou často velmi zajímavé a nápadité. Vůbec nechápu, proč je pořad tak nízko hodnocený a proč je spojován s nějakou komunistickou minulostí (jsem taky pamětník). Poctivých 80%. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní pseudosoutěž, kde vyčpělý bodrouš mučí debily různými úkoly. Nešiku nechá žonglovat na laně, matku pěti dětí házet nožem po jejich otci, krávu s IQ skvrn na prostěradle nutí k memorování latinských názvů trav a bylin, pivní žoky gurmánsky koštují vínko, prostě každému, co jeho jest:-) Aby toho ponížení nebylo málo, každý se musí natáčet na homevideo a celému národu ukázat svůj byt a celý svůj patetický život. Nejlepší je upřímné zklamání, které uzavírá většinu těch minitragédií ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady televizních pořadů, u kterého se dá strávit příjemný večer s rodinou. Není to sice žádná špica, ale nenudil jsem se u toho. Je ovšem pravda, že nevyrovnanost jednotlivých dílů (co se těžkosti zadaných úkolů týkalo), mě taky pěkně štvala. Ještě doteď si pamatuju, jak museli trhat ubrusem, aby na stole zůstali příbory, sklenice atd…Otec to pak doma taky zkusil a zničil skleněnou vázu, kterou matka dostala už ani nevím od koho… ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno