Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad televize Nova uvádí Ivan Mládek spolu se svou skupinou Banjo Band. Zábavná show provázená scénkami, vtipy a různými vystoupeními hostů. (poz3n)

Recenze (65)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Skoro jasno místy skoro zataženo. Asi tak nějak bych zhodnotil scénky v tomto pořadu. Zatímco Suděk Lobota zde prožil svůj strmý pád do trapného propadliště dějin a později úplně zmizel, koktavý Milan Pitkin naopak dokázal pobavit na plné čáře. Do tohoto mixu přimícháme celkem solidně připitomělého inženýra Kubu a velmi povednou Betty Kušnírovou a vznikne celkem slušný základ této show, které pochopitelně velí sám velitel Mládek a zdejší Saskia Burešová v podobě Lenky Plačkové. Hudební vystoupení, když opomenu samotný Banjo Band, mě nijak neoslovila, jelikož country není zrovna můj šálek hudby, ovšem následné ohodnocení s kuličkami a esšálkem bylo poměrně nápadité a zábavné. Suma sumárum = Slušný standard. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Formát, který se snažil navázat na Čundrcountryshow, ale uvěznil se ve vlastní monotónnosti. Pitkinovo koktání, Plačkové zmatenost, Srstkův zesilovač, to jsou jistě povedené gagy, ale jejich trvanlivost se zřídka přehoupne přes druhé či třetí opakování. Pak už je to křeč, stejně jako monology Luďka Soboty, který, jestli se nepletu, po Country estrádě pověsil svou dráhu komika na hřebík. Silnou stránkou tak zůstává samotný Mládek a samozřejmě scénky. Humor 4. cenové skupiny, ale podaný s neuvěřitelným nadhledem :-) ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Buranský pořad plný vulgárního a jednoduchého humoru prostříhaný záběry na diváky z pravděpodobně jiného pořadu, protože to, co se tam děje není ani z půlky vtipné tak, jak publikum reaguje. Koktavého Pitkina neshledávám vtipným ani za mák. To, že řekne h-h-ho (a dav šílí, protože hovno je přece tak vtipné slovo), není humor. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím, jestli jsem se díval na "čundr", nebo "country". Ale spíše na obojí. Pořady tohoto typu trpí tím, že hodně záleží na vkusu diváka. Zajímala by mě sledovanost mladší generace. Nedokážu si moc představit, jak moji spolužáci sledují country estrádu. Hodnotím o jednu hvězdu méně, než u čundrcountry, protože už toho bylo nějak moc. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To je v podstatě pořád to samé , jen se to stávalo měně vtipným. Nák jsem nikdy nepochopil co se lidem líbilo na koktajícím Pitkinovi mě to přišlo velice trapné. Byl tady jeden velký úkaz a to jak dokáže bavič vyčpět a stát se trapným a to se právě v tomhle pořadu stávalo hodně často Ludkovi Sobotovi. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama