Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad televize Nova uvádí Ivan Mládek spolu se svou skupinou Banjo Band. Zábavná show provázená scénkami, vtipy a různými vystoupeními hostů. (poz3n)

Recenze (65)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Buranský pořad plný vulgárního a jednoduchého humoru prostříhaný záběry na diváky z pravděpodobně jiného pořadu, protože to, co se tam děje není ani z půlky vtipné tak, jak publikum reaguje. Koktavého Pitkina neshledávám vtipným ani za mák. To, že řekne h-h-ho (a dav šílí, protože hovno je přece tak vtipné slovo), není humor. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ivana Mládka mám rád, jako muzikanta i jako baviče. Se svým absurdním humorem sice někdy zašel do úrovně hospody 4. cenové skupiny, ovšem vždycky u něj vítězí vtip, nikoli trapnost. Jeho "Čundcountry show" jsem moc rád sledoval díky netradičnímu humoru a country kapelám (nevím, kurva, co tady proti country každej má). Jeho pokračování, "Country estráda", je však bohužel o dost slabší. Soutěž country kapel sice zůstala, ovšem vloudil se stereotyp, trapná Plačková, trapná Libuna či sice občas vtipný, ale jinak stále stejný Pitkin. Snad kuličkový hlasovací systém a zesilovač Zdeněk Srstka originalitu nezapřou. Ale i tak je to celkem dobré. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Formát, který se snažil navázat na Čundrcountryshow, ale uvěznil se ve vlastní monotónnosti. Pitkinovo koktání, Plačkové zmatenost, Srstkův zesilovač, to jsou jistě povedené gagy, ale jejich trvanlivost se zřídka přehoupne přes druhé či třetí opakování. Pak už je to křeč, stejně jako monology Luďka Soboty, který, jestli se nepletu, po Country estrádě pověsil svou dráhu komika na hřebík. Silnou stránkou tak zůstává samotný Mládek a samozřejmě scénky. Humor 4. cenové skupiny, ale podaný s neuvěřitelným nadhledem :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhý pokus Ivana Mládka o natočenie zábavnej televíznej relácie bol, mierne povedané, zbytočný. Jeho prvá "Čundrcountry show" priniesla niečo nové. Takže aj napriek diskutabilnej úrovni humoru, to bol zaujímavý projekt. V "Country estráde" sa už len zväčša opakuje. S tým istým kolektívom podivínou sa snaží znova baviť divákov. Na mňa to už však nejak nezaberalo. Dokonca ani ten ukoktaný Pitkin mi neprišiel nijak zábavný. * ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky mi to připomene takovou tu nekomerční staromilskou tvář TV Nova a s odstupem let je to vlastně tak trochu příjemná nostalgie. Mládkův styl vyvpravování anekdot, kde by bez použití slůvka ŽE byl zcela ztracen, mi moc nikdy ale neseděl. Kdysi jsem četl jeho povídky a to bylo docela vtipné. Country estráda už moc vtipná nebyla, ale jako televizní formát velice neotřelý způsob. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama