Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ačkoli odhalila vraha Nanny Birkové Larsenové, byla tvrdohlavá vyšetřovatelka Sarah Lundová odvolána od kodaňské policie. Její soukromý život se vlivem případu rozpadl, a tak namísto původně vyhlíženého rodinného štěstí se švédským přítelem žije nyní sama v pohraničním zapadákově, kde pracuje u celní správy. Za zahořklou ženou přijede inspektor Ulrik Strange s prosbou od jejího bývalého nadřízeného Lennarta Brixe. Ten chce, aby pomohla vnést světlo do nejednoznačného případu, který se na první pohled jeví jako vražda v afektu mezi manželi v rozvodovém řízení. Proč ale potom vrah oběť přivázal k památníku dánského odboje? Ve stejnou dobu je do úřadu ministra spravedlnosti jmenován politický zelenáč Thomas Buch, jenž má v zájmu vládnoucí strany prosadit balíček reforem protiteroristického zákona. Mezitím v léčebně čeká na rozhodnutí žádosti o ukončení ústavní péče bývalý voják Jens Peter Raben. Osudy těchto postav a jejich kolegů i blízkých se začnou protínat, když Lundové nedá původně odmítnutá nabídka od Brixe spát. Na místě vraždy odhalí zásadní stopy, které nasvědčují, že se jedná o něco mnohem většího a závažnějšího než jen manželskou hádku a že tato mrtvola zřejmě nebude poslední. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To sáhodlouhé představování všech postav pro nové série je vždycky velké břímě pro divákovu spokojenost a málem jsem se uchýlil k pouhým třem hvězdám, celkem rychle se ale dá zorientovat, o co nejspíš tentokrát půjde a až na pár zjednodušujících scenáristických berliček (suspendance Lundové už nás nezajímá) bude i teď na co koukat. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se nechal docela předpovídat podle toho, jak první řada skončila. A máme tu dvě vraždy, pokud možno tak brutální a záhadné, jak to jenom jde. To taky nebylo velkým překvapením... ()

Reklama

1234Horymir odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za naprosto skandální porušení všech předpisů v první sérii je hlavní hrdinka přeložena k dopravní policii někde na Severní točně. Ale její nadřízený na ni nezapomněl a povolal ji zpět, protože novou vraždu nikdo jiný odhalit nedokáže. Těšil jsem se až tento první díl skončí a tím s touto telenovelou končím. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama