Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

bartias 

všechny recenze uživatele

Dvojice animovaných filmů Hulk vs. Thor a Hulk vs. Wolverine potvrzuje kvalitu, kterou se v poslední době můžou chlubit filmy „nakreslené“ podle komiksů. Příběhy o střetu nezničitelného Hulka se severským bohem Thorem a drsným mutantem Wolverinem se šikovně odkazují na své předlohy. Čtenáři budou spokojeni. Zatímco v mýtickém Asgardu si to Hulk postupně rozdá s osazenstvem celého Thorova království, Wolverine ho neúmyslně seznámí s partou z projektu Weapon X. Je třeba dodat, že hostující Deadpool se zvlášť povedl. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Akce, krev, akce, svaly, drápy, akce, řev a zase akce. Na animák dost dobré, dost drsné, dost krvavé, dost akční a sakra podařené. Wolverina, Hulka a Thora mám rád, ale tady fandovské držení palců převládalo u Wolverina. Vtipné vsuvky v podání Deadpoola byly opravdu podařené a člověka upřímně rozesmály. Jen ta část, kdy Thor dostával na budku mi připadala slabší, než ta s Wolverinem. Každopádně solidní podívaná. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Od Marvelu se poslední dobou sype jeden animáč za druhým, je viděl jak moc si tvůrci přejí úspěch blížící se hrané týmovky, na kterou měl Hulk vs. Thor a Hulk vs. Wolverine navnadit rovnež. A víceméně účel splnil. Ono není moc co hodnotit snad kromě animace, která je opravdu na hodně vysoké úrovni. Jinak totiž ve filmu není takřka nic jiného než-li nepřetržité souboje a akce. I když jeden poznatek jsem si odnesl: Komiksové filmy se o svou budoucnost opravdu bát nemusí, existuje tolik hrdinů a padouchů, že kombinací jejich možných střetů bude vždy dostatek :-). ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hulk vs Wolverine a Hulks vs Thor. Dvě krátké ukázky nejen síly a schopností Hulka, ale také příjemné animace, která vůbec neruší ani nekazí zážitek z postav a příběhu. Každý z krátkých filmů je trochu jiný a osobně si myslím, že více osloví diváka kousek s Wolverinem a jeho drápy. V obou je však Hulk opravdu ultimátní bijec, který jen těžko nachází soupeře. Bohužel pro Thora, mě jeho postava více oslovila až v Ultimate Avengers, kde má mimochodem dokonalý hudební podklad. Hulk vs. je pěkný pokus, jak ukázat možnosti animovaného světa, který dovoluje prakticky neomezené využívání komiksu a fantasie tvůrců. Animace je podle mě ten nejlepší, nejpřístupnější a pro tvůrce nejpříjemnější způsob jak rozpohybovat komiks. Hrané filmy budou mít vždycky svoje hranice.... ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. sa skladá z dvoch samostatných príbehov._____Hulk vs. Thor ***. Spočiatku skeptický pohľad na tematiku sa časom rozplynul. Odin sa ukladá na svoj každoročný spánok a Loki chce využiť jeho slabosť aby sa zmocnil Vallhaly, a zabil Odina a ako nástroj na realizáciu svojho plánu využíva HULKA. Veľmi zábavné, s mierne načrtnutou severskou mytológiou. Poteší , ale neprekvapí.____Hulk vs. Wolverine ***. Príbeh Hulka integrovaný do príbehu nového Wolverina (2009). Konfrontácia Hulk-Wolverine je spočiatku zaujímavá, ale nedočkal som sa uspokojivého konca, ani na komiksové pomery. Každopádne zabaví. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama