Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Každý film, kde Hulk není jenom tupým strojem na rozbíjení čehokoli bez rozmyslu si zaslouží pozornost, už jenom proto, že tenhle konkrétní se povedl. Ale přesto mu jedna zásadní věc podráží nohy a to scénář, kterej je prostě hrozně béčkovej a ani u komiksáren by neměla být taková jednoduchost tolerována, obzvlášť postavy jsou viděné už tisíckrát z hlediska filmového charakteru nepřináší nic nového. Dokud se bojuje v aréně, nic z toho ani moc nevadí, jenže jakmile se z nich dostaneme ven, nemá film jedinou možnost překvapit a každý musí vědět, jak to celé skončí, protože takovou jednoduchost zápletky musí prohlédnout už na začátku každej. Silnější tři hvězdičky za dobře natočenou věc s nablbym scénářem. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nasraný Hulk je deportován ze Země jako škodič. Uložen a uzamčen v kosmické raketě s pevným cílem, ale.... Úplně náhodou je jedna planeta, kde žijí něco jako lidé a chtějí aby jim Bůh seslal nějakého dobrého bojovníka. Co myslíte, sešle ? CITÁT - Bojovníka, jenž i Smrti samé pohlédne do očí a přec neustoupí....... Pěkné a zajímavé úvodní titulky a pompézní instrumentální hudba, ale jinak nic moc. Hulk se tak nějak provrčel a probručel celým příběhem ale je to přece jen zrůda. Mimozemšťany se příběh jen hemží. Hulk má sice bodliny, ale nebojte vyměkne. CITÁT - Nikdy se mi neříkalo jinak než Zrůdo........ ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak já filmu dávám 4* ale mám z toho smíšené pocity. Jako pohádka pěkný, ale že to je příběh Planet Hulk podle comicsové předlohy, kterou v dvojdílné formě vlastním, tak je to hodně překopané, což docela nechápu, když je to pod taktovkou Marvelu. Jako první bije do očí třetí bitva v koloseu, kde není jako záporák Silver Surfer, ale Beta Ray Bill, kterej tu nemá co dělat. Do příběhu ho zakomponovali tvůrci dobře, ale sem prostě nepatří. No a pak je to celý zkrácený s happyendem, kterej k tomuto příběhu vůbec nepatří. Jak jsem se na to těšil, tak z hlediska adaptace jsem spíš zklamán. Jako pohádka pro neznalce předlohy je to určitě povedenej animák s průměrnou grafickou stránkou, která je dostačující. Za mě 70% ale hodně jsem váhal nad menším hodnocení. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Úžasné! Jeden z nejlepších animovaných komiksáků, co jsem v poslední době viděl a že jsem jich viděl hodně. Zajímavý příběh, který nás nenechá ani chvilku se nudit. Hulk ukáže, že má nějaké ty city, ikdyž je jich málo. Hodně akce a přiměřeně mluvení. To je ideální kombinace. Jenom mě nesedělo, že se nepřemněnil ani jednou na Bruce. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Co se komiksů a filmů podle nich týká, tak jsem postavy z Marvel komiksů (s výjimkou Iron Mana) jsem nikdy nemusel a o Hulkovi to platilo dvojnásob. Mnohem bližší mi byli a jsou hrdinové z DC Comics. Planet Hulk, ale ale tuto mou "nechuť" částečně mění. Animace je nádherná, akce skvělá a příběh, sice nijak překvapivý, ale za to svižný a nenudící. Doufám, že se časem dočkáme více takto povedených animáků z produkce společnosti Marvel. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama